Steaua - Dinamo

Steaua București – Dinamo București, 3-0 – La masa verde

La sfârșit de vară, Eternul Derby, Steaua – Dinamo s-a jucat ca niciodată. ”Câinii” s-au prezentat la meci cu doar 7 jucători, numărul minim. După un minut de joc, un fotbalist alb-roșu s-a dat accidentat.

Astfel, după ce Dinamo a rămas cu mai puțin de 7 jucători, numărul minim, arbitrul a pus capăt meciului. Dinamo și-a bătut joc de competiție, iar Steaua a câștigat meciul cu 3-0. Doar o zi normală în Liga 4.

Echipa de start a Stelei:

Iancu – Neagu, Morariu, Capotă, Mihai Cosmin – Enceanu, Bărbulescu, Băjenaru – Robu, Elek, Antohi

La al doilea meci pierdut la masa verde, Dinamo va fi exclusă

Conform regulamentului, dacă Dinamo va mai pierde un meci la masa verde în acest sezon, va fi exclusă din campionat. AMFB va decide acum dacă câinii și-au bătut joc sau nu de competiție. Cert este că niște suporteri au plătit bani, pentru  a vedea un meci. De asemenea, clubul Steaua a plătit bani pentru a putea transmite un meci. Însă meciul nu a avut loc.

Cineva trebuie să plătească.

Nu ne punem însă speranțe în AMFB. Aceeași asociație ar fi trebuit să excludă Academia Partid (actuala FC R) din campionat acum două sezoane, pentru folosirea unui fotbalist fără drept de joc în două meciuri. Nu au făcut însă acest lucru. Cel mai probabil, vor proceda la fel și cu Dinamo.