Comprest GIM - Steaua București

Avancronică: Comprest GIM – Steaua București

După o frumoasă poveste în Cupa României, Steaua București se întoarce în plictisitoarea Ligă 4. În etapa cu numărul 5, echipa lui Daniel Oprița face deplasare pe stadionul Rocar, pentru a juca împotriva celor de la Comprest GIM, echipa lui Marian Lumînare, șeful AMFB.

Echipa probabilă a Stelei:

22. Horia Iancu (Cpt.) – 20. Marian Neagu, 5. Sergiu Bactăr, 89. Ovidiu Morariu – 13. Adrian Ilie, 8. Andrei Neagoe, 15. Valentin Bărbulescu, 30. Liviu Băjenaru, 7. Florin Răsdan – 11. Andrei Antohi, 31. Robert Elek

Scăpată de grija Cupei, Steaua se poate concentra acum în totalitate pe campionat. În acest an, Liga 4 a devenit mai dificilă chiar decât ligile superioare. Bucharest United și FC R 2 trag tare și par dispuse să lupte din toate puterile pentru a rămâne pe primele locuri. La fel trebuie să facă și Steaua.

Adversarul de astăzi, Comprest GIM, eo echipă mediocră, pentru nivelul Ligii 4, care se mulțumește cu un loc călduț, departe de primele locuri, dar și de retrogradare. E puțin probabil ca această echipă să pună probleme Stelei. Din păcate, meciul se va juca fără spectatori… cel puțin în teorie.

Conform zvonurilor, chiar dacă au anunțat că vor juca fără spectatori, cei de la Comprest GIM nu vor închide porțile stadionului. Steliștii care vor dori să facă o plimbare prin zona stadionului Rocar, la ora meciului, s-ar putea să poată intra și urmări meciul, fără niciun cost.

Partida Comprest GIM – Steaua București va fi dată oricum și pe Steaua TV. Meciul va avea loc de la ora 17:00.

Forza Steaua!