comprest GIM - Steaua București 0-5

Comprest GIM – Steaua București, 0-0 (0-5)

După un meci foarte bun, în Cupa României, Steaua București a fost de nerecunoscut în partida cu Comprest GIM. Timp de aproape o oră, pe teren parcă a jucat altă echipă. Din fericire, totul s-a terminat cu bine.

Prima repriză

Steaua București: 1. Teodor Meilă – 20. Marian Neagu, 6. Petre Capotă, 5. Sergiu Bactăr, 17. Cosmin Mihai –  15. Valentin Bărbulescu (cpt.), 10. Rareș Enceanu, 30. Liviu Băjenaru, 7. Florin Rasdan – 11. Andrei Antohi, 31. Robert Elek

Rezerve: 22. Horia Iancu, 4.Valentin Neaga, 99. Valentin Nițu, 9. Valentin Niculae, 47. Alin Robu, 8. Andrei Neagoe, 13. Adrian Ilie

Steaua a început greoi meciul cu Comprest GIM. Chiar dacă a dominat, ocaziile de gol au fost rare. Iar golurile au lipsit în totalitate, în prima repriză. La pauză, cele două echipe au intrat la cabine cu 0-0 pe tabelă.

Comprest GIM – Steaua București, repriza secundă

În repriza secundă, Steaua a apăsat pe pedala de accelerație. Prima ocazie mare a reprizei a venit chiar în primul minut, când Cosmin Mihai a trimis cu capul peste poarta celor de la Comprest GIM.

A fost un semn că golul va veni. Și a venit. S-a întâmplat în minutul 59, când Livi Băjenaru a transformat fără emoții o lovitură de pedeapsă obținută de Antohi. Comprest GIM – Steaua București, 0-1.

Meciul a continuat greoi pentru roș-albaștri. Atacurile au fost sterile, plictisitoare. Totuși, pe final, ajutați de pregătirea fizică superioară, steliștii au marcat din nou. A înscris Valentin Niculae, în minutul 78, la doar un minut după ce a intrat pe teren.

A fost momentul în care steliștii s-au descătușat. Același Niculae a realizat dubla, în minutul 83, ducând scorul la un foarte confortabil 3-0. A urmat 4-0, în  minutul 87. Marcator, Sergiu Bactăr, cu o lovitură de cap. Dar acesta nu a fost scorul final al partidei. Antohi a închis tabela în minutul 88, când a marcat pentru 5-0.

Comprest GIM – Steaua București s-a terminat cu scorul de 0-5, un scor bun, după un meci mai modest. Pentru Steaua, urmează o partidă dificilă. Vineri, 20 septembrie, roș-albaștrii vor primi vizita celor de la FC R 2, una dintre echipele care își doresc promovarea. Pentru Steaua, va fi un nou examen.

Omul meciului

În ciuda jocului modest al echipei, trebuie să îi lăudăm pe Sergiu Bactăr și Andrei Antohi, oamenii meciului. Fundașul a arătat multă siguranță în apărare și și-a făcut datoria și în atac, marcănd al patrulea gol al Stelei, iar atacantul a fost unul dintre cei mai activi oameni de pe teren. De altfel, Antohi a arătat o formă foarte bună în acest început de sezon.

Merită menționat de asemenea și Valentin Niculae, care a făcut diferența imediat după ce a intrat.

Forza Steaua!