Wallace

Wallace a semnat cu Steaua | Mai avem nevoie de transferuri

Steaua a început bine returul campionatului, cu două victorii impresionante. Jocul echipei este unul plăcut ochiului, iar cele două transferuri din această iarnă, Zaharia și Mihăescu, s-au integrat foarte bine în echipă. Totuși, pentru a evita orice neplăceri, Steaua ar trebui să continue să întărească și să mai facă și alte transferuri.

Becali nu doarme

Conform zvonurilor din jurul Ligii 4, se pare că cei de la vechea Academia Partid, actuala FC R/FC Rapid 1923, l-ar fi contactat pe Gigi Becali pentru a-i propune o colaborare în play-off-ul de promovare în Liga 3. Pe scurt, giuleștenii pesediști doresc să fie remunerați pentru a încurca Steaua. Pentru asta, ar putea să se folosească de satelitul pe care l-au băgat cu forța în Liga 4 chiar la începutul acestui sezon.

Sigur, nu este ilegal și nici imoral să încerci să încurci o rivală. Asta face, până la urmă, ca o competiție să fie interesantă. Totuși, asta nu înseamnă că Steaua trebuie să accepte situația. Echipa noastră trebuie să se pregătească, pentru a fi sigură că, indiferent de mutările care ar putea avea loc în play-off, va promova în acest sezon. Pentru asta, e nevoie și de alte transferuri.

Wallace la Steaua, un nou transfer

Din fericire, e posibil ca Oprița și Miu să nu fi închis robinetul la transferuri. Spunem asta pentru că Steaua l-a achiziționat astăzi pe fundașul Wallace (30 de ani). Acesta e un jucător cu foarte multă experiență la nivelul ligilor superioare. A mai trecut pe la Rapid, Voluntari, Daco-Getica sau Dunărea Călărași. Iar în acest sezon a jucat pentru Petrolul Ploiești, în Liga 2.

Pentru Steaua, e bine să continue cu achiziția de noi jucători. Această strategie poate ajuta nu doar pentru a evita orice emoție în play-off, ci și pentru a pregăti echipa pentru sezonul viitor. Steaua nu își permite să stea degeaba și în Liga 3. Echipa noastră trebuie să lege cel puțin două promovări consecutive.

Bine ai venit, Wallace!