Steaua București - ACS Electrica 19-0

Steaua București – ACS Electrica, 19-0 (8-0)

Meciul Steaua București – ACS Electrica a fost o continuare a războiului dintre Florin Răsdan și Andrei Antohi, pentru titlul de cel mai bun marcator stelist. Întorși pe terenul 5, cu noile tribune pline de aproape 2000 de steliști, cei doi, dar și ceilalți colegi de-ai lor, și-au făcut de cap!

Steaua București: 22. Horia Iancu – 20. Marian Neagu, 89. Ovidiu Morariu, 5. Sergiu Bactăr, 13. Adrian Ilie – 15. Valentin Bărbulescu, 8. Andrei Neagoe – 10. Rareș Enceanu, 7. Florin Răsdan, 90. Alexandru Zaharia – 11. Andrei Antohi

Steaua a început meciul cu 1-0 pe tabelă. Nici nu s-a făcut bine minutul 4, că Răsdan a și trimis balonul în poarta celor de la ACS Electrica, aruncând mănușa către colegul său, Antohi. Iar Antohi a acceptat provocarea.

Atacantul stelist și-a trecut și el rapid numele pe lista marcatorilor, la doar 4 minute distanță de golul lui Răsdan. Și nu s-a oprit aici. În minutele 12 și 19 Antohi a mai marcat de două ori, realizând hat-trick-ul! Ultimul său gol a fost marcat chiar din pasa „rivalului” Răsdan.

În minutul 26, Andrei Antohi a marcat al patrulea său gol din această partidă și al trezecilea din acest sezon. Și poate că ar fi marcat mai departe, însă, în minutul 28, Adi Ilie i-a careu lui Enceanu, decarul Stelei marcând al șaselea gol al partidei. A urmat o perioadă de liniște, apoi Steaua a lovit din nou, pe finalul reprizei. Antohi și Zaharia au făcut ca scorul partidei Steaua București – ACS Electrica să fie 8-0 la pauză.

Oprița a făcut toate schimbările la pauză. Însă, chiar dacă l-a scos de pe teren pe Antohi, golurile au continuat să curgă în poarta celor de la ACS Electrica. Robu a făcut 9-0 în minutul 51, înscriind fără probleme din fața porții.

Golul 10 a venit în minutul 54, în urma celei mai frumoase faze din meci. Zaharia a centrat de pe dreapta, Elek a făcut o foarfecă pe spate, mingea a fost respinsă însă de portar, dar doar până la Răsdan, care a împins-o în poartă. Steaua București – ACS Electrica, 10-0.

Profitând de lipsa „rivalului” Antohi, Răsdan a marcat din nou, realizând și el hat-trick-ul, în minutul 58. Așadar, s-a făcut 11-0 pentru Steaua. Iar 12-0 a venit doar 5 minute mai târziu. Marcator, același Răsdan.

În tur, Steaua a învins ACS Electrica cu scorul de 13-0. Băieții lui Oprița aveau așadar un obiectiv de atins și întrecut. Și au făcut-o. Enceanu a marcat de 2 ori, în minutele 68 și 70, iar Steaua a reușit să bată recordul din meciul tur.

Supărat probabil că nu a fost băgat în seamă în Războiul Antohi-Răsdan, decarul Enceanu a mai marcat un gol, în minutul 72, arătându-le celor doi că jocul lor se poate juca și în 3.

Trebuie să spunem că în meciul Steaua București – ACS Electrica și-a făcut debutul în tricoul roș-albastru și celălalt transfer al iernii, Mădălin Mihăescu. De altfel, acesta a și marcat în minutul 76, când a făcut 16-0.

Golul marcat de Mihăescu l-a ambiționat pe celălalt transfer al iernii, Zaharia. Acesta a marcat din nou, în minutul 78, făcând 17-0.

Însă nu acesta a fost scorul final al partidei. Băjenaru a marcat și el în minutul 87, ducând scorul la 18-0. Iar Elek a făcut 19-0 în minutul 90. Acesta a fost scorul final al partidei Steaua București – ACS Electrica. Este cel mai mare scor înregistrat în acest sezon de Liga 4. Cel puțin până acum.