autoevaluare câini la casa oricărui stăpân funcționari publici

Alții de ce pot?

V-ați săturat de articole mincinoase? V-ați săturat de ziariști de 2 lei care își bat joc de voi și de Steaua? Probabil că da. Și probabil că vă așteptați că șefii clubului nostru să facă ceva în acest sens. Așteptați degeaba. Comandantul interimar Hîncu și ceilalți șefi din club nu vor ridica niciodată nici măcar un singur degețel pentru a apăra Steaua sau suporterii steliști.

Când a fost numit în funcția de comandant interimar (încă nu știe nimeni de ce), Mădălin Hîncu s-a lăudat că o să facă tot ce îi stă în putere pentru a proteja imaginea Stelei. Lunile au trecut, dar Mădălin Hîncu nu a făcut nimic. Nici chiar în ultimele zile, când clubul nostru a fost atacat de Lumînare și AMFB. Mădălin Hîncu a tăcut și continuă să tacă.

Ieri, AMFB a nedreptățit Steaua, prin decizia de a organiza un play-off pentru desemnarea echipei care să meargă la mini-turneul de promovare în Liga 3. Decizia nu doar că e nedreaptă, dar chiar pune în pericol sănătatea sportivilor steliști.

Am așteptat o reacție din partea acestuia. Nu am primit. Lui Mădălin Hîncu ori nu-i pasă, ori îi este mult prea frică de Marian Lumînare și AMFB pentru a reacționa. În ambele cazuri, atitudinea e total nepotrivită pentru un comandant al Stelei.

Alții pot

Steaua nu este singura echipă care e atacată și tratată nedrept în România. Universitatea Craiova are și ea probleme, mai ales cu presa. Însă Universitatea Craiova nu stă în genunchi în fața acestor impostori.

Acum câteva zile, Universitatea a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur pentru presa din România și mai ales pentru Gsp. Îl puteți citi mai jos.

💥 Stimate redactor șef, stimați gesepei (pentru cei ce nu știu, gesepelul este substantiv de gen masculin însemnând…

Gepostet von Universitatea Craiova am Freitag, 29. Mai 2020

Puteți crede ce vreți despre această echipă, însă nimeni nu poate nega faptul că așa se dă un răspuns. Așa se apără imaginea unui club.

Conducerea Universității Craiova are și ea bubele ei. Însă, spre deosebire de conducerea Stelei, oltenilor le pasă de echipa lor. Oltenilor nu le este prea frică pentru a răspunde sau pentru a acționa. Nu țin prea mult la imaginile lor pentru a se lua la trântă cu presa murdară.

Și presa chiar e murdară. Cea mai bună dovadă e faptul că niciunul din ziarele mari de sport nu au preluat acest comunicat. Gsp l-a ignorat în totalitate. ProSport la fel. De ce? Pentru că în presa sportivă există o înțelegere. Ziaricii nu se atacă între ei.

Când Florin Talpan i-a răspuns lui Mironică, punându-l la punct, declarația sa a fost preluată de alte site-uri de sport, dar acestea au avut grijă să scoată numele lui Mironică din text, înainte de a-l publica. 

Când ai de-a face cu astfel de alianțe, e absolut necesar să nu te dai la o parte. Dacă o faci, ziaricii te papă de viu.

Unde este conducerea Stelei?

Unde este conducerea Stelei în această perioadă? Mai sunt la club? Mai lucrează? Nu știm nimic, deoarece aceștia nu comunică cu suporterii.

Dacă AMFB își bate joc de Steaua și există șanse foarte mari ca echipa noastră să nu promoveze din nou, lui Mădălin Hîncu nu prea îi pasă. Cel puțin asta este singura concluzie pe care o putem trage noi, având în vedere lipsa acestuia.

Sigur, când a fost vorba de a face poze cu sportivi sau cu stadionul, Mădălin Hîncu a fost prezent. A făcut poze frumoase peste tot prin stadion, cu Puiu Iordănescu, cu Gațu, cu alți sportivi. Dar mai departe?

Nici nu știm dacă conducerea clubului nostru vrea ca echipa noastră să promoveze. În afară de Florin Talpan, nici măcar unul singur nu a declarat acest lucru. Ce să mai înțelegem de aici?

Pentru Steaua, vor urma câteva luni foarte dificile. Sunt dificile pentru că ni le-am făcut noi dificile. Sunt dificile pentru că cei din conducerea clubului nostru nu sunt interesați de soarta Stelei. Dacă ar fi fost, ar fi făcut și ei la fel ca alții, care au obținut loc direct în Liga 2, care s-au impus în fața Federației și Ligii, cărora le-au fost recunoscute drepturile, numele, mărcile, realizările, care nu se tem să dea de pământ cu presa murdară. Alții pot, ai noștri nu. Aici e marea diferență.

 

P.S. Garantat, domnul Mădălin Hîncu nu va avea nicio reacție și nu va lua nicio măsură pentru a se asigura că Steaua va juca la anul în Liga 3.