mădălin hîncu

Am aflat în sfârșit ce face Mădălin Hîncu la Steaua

În ultimele luni, Steaua Liberă l-a acuzat pe Mădălin Hîncu că nu face nimic pentru Steaua. Totuși, acum am aflat ce face comandantul interimar al clubului nostru atunci când ajunge la serviciu. Ca un militar adevărat, Mădălin Hîncu poartă războaie. Dar nu poartă războaie cu dușmanii Stelei, ci cu dușmani înaripați. Atenție mare, nu este vorba de rapidiști!

Și să nu vă imaginați nici că Mădălin Hîncu ar instala în complexul sportiv Steaua baterii antiaeriene sau că ar lansa rachete sol-aer. Comandantul interimar al clubului nostru a declarat război porumbeilor din Ghencea.

Motivul este unul de rahat. La propriu. Supărat de faptul că porumbeii din complexul sportiv Steaua lăsau ”cadouri” pe pervazul geamului de la biroul său, Mădălin Hîncu le-a ordonat angajaților săi să închidă zona podului din clădirea unde se regăsesc birourile. În acel pod, porumbeii răufăcători (sau răucăcători, dacă vreți) își au cuiburile. Dacă nu se vor mai putea întoarce la aceste cuiburi, pervazul domnului comandant interimar va fi în siguranță. Singura problemă e că, în acele cuiburi, se mai regăseau și niște micuți pui de porumbei, victime colaterale ale unui război pe care nu ei l-au început, dar pe care Mădălin Hîncu are de gând să-l încheie.

Să fim supărați sau să fim fericiți? Într-adevăr, Mădălin Hîncu face în sfârșit ceva. Din păcate, nu ajută Steaua cu nimic. Iar nouă chiar ne este puțin rușine să îi aducem aminte din nou că a dat recent un comunicat în care a zis că va face orice pentru a proteja Steaua.

Pentru că noi vrem ca domnul Hîncu să muncească serios pentru Steaua. Chiar vrem acest lucru. Și chiar ne bucurăm că dă semne de viață, dar am vrea să ia și decizii bune pentru Steaua. Fiindcă, oricum am privi situația, exterminarea prin înfometare a puilor de porumbei nu ajută clubul nostru cu nimic în războaiele pe care le are cu FC Fcsb, Becali, FRF și AMFB.

Poate că Mădălin Hîncu nu vrea un război pe două fronturi

Domnul Hîncu continuă să ne dezamăgească și, cel mai probabil, întreaga sa perioadă la Steaua, cât va fi ea, va fi o extraordinară dezamăgire. Spunem asta pentru că auzim povești foarte urâte dinspre Ghencea. Auzim că domnul Hîncu se opune mutării birourilor clubului nostru în noul stadion. De ce? Auzim că vrea să închirieze terenurile de tenis ale clubului nostru unor cluburi/indivizi fără vreo legătură cu Steaua. De ce? Doar avem și noi secție de tenis.

Auzim și că nu prea vrea să le dea bani sportivilor steliști. Sau mai bine zis acelor sportivi care nu se prezintă la poze. (Aflați aici mai multe despre acest subiect.) Și am mai auzit că domnul comandant interimar se cam ferește de echipa de fotbal a clubului. Nu vrea să vorbească despre ea, nu vrea să fie văzut cu ea sau să aibă de-a face cu ea. Pe Talpan nu vrea să îl ajute în problemele pe care le are cu FRF, de AMFB se teme și nu vrea să se certe cu Lumînare, iar cu Becali nu vrea să se pună rău. De asta nu îl deranjează când acesta murdărește imaginea Stelei.

Partea bună e că mandatul lui Mădălin Hîncu la conducerea clubului Steaua va expira luna viitoare. Ar fi o mare mizerie și o mare rușine dacă acest individ fără nicio realizare pentru clubul Steaua ar primi un nou mandat de 6 luni.

În încheiere, trebuie să ne întrebăm dacă va rămâne în istorie acest genocid al tinerilor porumbei din Ghencea? Probabil că nu. Însă nici Mădălin Hîncu nu va rămâne în istorie cu nimic. Faptele sale de vitejie nu îi vor aduce faima de cuceritor. Nu, nu vom avea de-a face cu un nou Scipio Africanul. Poate doar cu un Hîncu Porumbeloctonul (înseamnă ucigașul de porumbei, într-o greacă veche mai corcită, adaptată nevoilor noastre), dar nimic mai mult.