Steaua București - Bărăganul Ciulnița

Avancronică: Steaua București – Bărăganul Ciulnița

După victoria cu Argeșul Mihăilești, scor 8-1, Steaua București se pregătește pentru ultimul și chiar cel mai important obstacol al sezonului. O victorie contra celor de la Bărăganul Ciulnița înseamnă încheierea cu succes a unui sezon destul de stresant și promovarea în Liga 3.

Echipa probabilă pentru meciul cu Bărăganul Ciulnița

Steaua București: 22. Horia Iancu – 20. Marian Neagu, 5. Sergiu Bactăr, 89. Ovidiu Morariu, 13. Adrian Ilie – 15. Valentin Bărbulescu, 8. Andrei Neagoe – 7. Florin Răsdan, 10. Rareș Enceanu, 90. Alexandru Zaharia – 11. Andrei Antohi

E de așteptat ca Oprița să facă cel puțin câteva schimbări în primul 11, dat fiind faptul că meciul cu Argeșul Mihăilești s-a jucat pe o vreme destul de caldă, după o perioadă destul de lungă de pauză. Cel mai probabil, golgeterul Antohi va începe meciul ca titular. El a fost doar rezervă cu Argeșul Mihăilești însă, după introducerea sa în teren, în repriza secundă, a marcat, arătându-le fanilor că, în ciuda perioadei de pauză, nu și-a pierdut forma și pofta de gol.

Din fericire, toți fotbaliștii steliști au arătat că încă sunt într-o formă bună și că nu le-a dispărut porfta de joc. Cu Argeșul Mihăilești au început mai greu meciul, însă putem pune acest aspect și pe temperatura ridicată de afară, temperatură care a făcut ca jocul să nu aibă loc chiar în condiții optime. Totuși, steliștii au dovedit că sunt într-o formă fizică destul de bună. Dacă adversarul lor a căzut fizic în a doua parte a meciului, băieții lui Oprița nu au părut afectați de efort, Zaharia, spre exemplu, alergând pe final de meci cu aceeași poftă ca la startul său.

Steaua Liberă

La prima vedere, Bărăganul Ciulnița este o echipă cel mult de nivelul Argeșului Mihăilești, poate chiar inferioară. În lotul său nu se regăsesc nume cunoscute, obiectivul din acest sezon al clubului din Ialomița fiind doar terminarea pe primul loc al campionatului județean. Bărăganul nu și-a propus și promovarea în Liga 3.

Golgeterii echipei sunt Alexandru Marinaș (13 goluri), Ionuț Cositoru (12 goluri) și George Cositoru (12 goluri). Pentru a ajunge campioană județeană, Bărăganul Ciulnița a jucat un meci decisiv cu Victoria Țăndărei, în data de 26 iulie, meci pe care l-a câștigat cu scorul de 5-1.

Meciul Steaua București – Bărăganul Ciulnița va avea loc miercuri, 5 august, de la ora 17:00, și va fi transmis de DigiSport. Partida se va disputa pe teren neutru, la Modelu, pe stadionul Vasile Enache. Accesul spectatorilor pe stadion este interzis.

Dacă va câștiga, Steaua va promova în Liga 3. Echipa noastră nu va mai trebui să aștepte rezultatul meciului de pe 9 august, dintre Bărăganul Ciulnița și Argeșul Mihăilești. Prima etapă din sezonul 2020-2021 al Ligii 3 este programată pe data de 29 august. 

Steaua este favorită la promovare. Așteptăm așadar ca, în meciul cu Bărăganul Ciulnița, băieții lui Oprița să arate aceeași dorință de victorie pe care au arătat-o în fiecare meci din acest sezon.

Forza Steaua!

Steaua Liberă