hîncu

Gest foarte frumos în fotbalul românesc. Mădălin Hîncu a fost omagiat de către echipa sa favorită, FC Fcsb

În fotbalul românesc, cluburile nu prea își arată respectul față de fani. Și, dacă o fac, e oricum destul de rar. Astfel, chiar e ceva când un asemenea moment are loc. Și unul a avut loc chiar ieri.

La sfârșitul meciului dintre Fotbal Club Fcsb și FC Dinamo 1948 SA, fotbaliștii echipei din Berceni au sărbătorit victoria obținută cu ajutorul arbitrului. Sărbătoarea lor a avut loc în vestiar, unde respectivii jucători au strigat minute în șir: „Forza Steaua!”

Unii suporteri steliști nu au înțeles de ce fcsbiștii au ales să strige despre echipa noastră, nu despre echipa lor. Ne-au scris și ne-au atras atenția că FC Fcsb, prin videoclipul postat pe pagina sa de Facebook, încalcă decizia dată la sfârșitul lui 2016, decizie care le interzice să folosească cuvântul „Steaua” în orice fel de activitate, fie că e vorba de fotbal sau marketing (în cazul videoclipului de pe Facebook, e vorba de marketing și publicitate).

Steaua Liberă

În teorie, acești suporteri steliști au dreptate. Însă noi am aflat că oile din Berceni au pus videoclipul cu acest cântec pe pagina lor de Facebook pentru a-i aduce un omagiu unui suporter adevărat de-al lor. Este vorba chiar despre comandantul clubului Steaua București, Mădălin Hîncu.

Știți cu siguranță că Mădălin Hîncu este un mare fan al FC Fcsb. Înainte de a deveni comandant al clubului Steaua, Mădălin Hîncu urmărea FC Fcsb pe Facebook și nu ascundea acest fapt. Astfel, cântecul oilor se pare că i-a fost dedicat lui. A fost, dacă vreți, o încurajare din partea echipei din Berceni pentru Steaua București, un fel de urare de succes pentru domnul Hîncu, care este comandantul Stelei și care, în calitate de comandant, trebuie să apere Steaua.

Prin acest cântec, FC Fcsb i-a mulțumit domnului Hîncu pentru toată susținerea pe care i-a oferit-o. Este vorba aici despre toate momentele din acest an în care FC Fcsb a încălcat deciziile judecătorești, a folosit imaginea Stelei abuziv și fără niciun drept, scăpând fără măcar o observație din partea clubului Steaua, condus de către Mădălin Hîncu.

Pe data de 7 iunie, de exemplu, FC Fcsb a furat imaginea Stelei și a pretins că e Steaua. Mădălin Hîncu i-a lăsat în pace. Au făcut la fel pe data de 7 Mai. A făcut la fel de fiecare dată când echipa lui Becali, prin angajații acestuia, a mințit la TV, în presă sau online, spunând că Steaua nu e Steaua, dar că FC Fcsb e Steaua.

Cu toate deciziile obținute în instanță, Steaua ar fi putut executa silit FC Fcsbul foarte ușor. Din fericire pentru echipa din Berceni, la conducerea clubului nostru se regăsește un mare suporter fcsbist. Ieri, oile i-au mulțumit pentru toată activitatea. Un gest frumos, făcut de către un club, pentru un suporter adevărat. Și suntem siguri că suporterul Mădălin Hîncu nu va rămâne dator. Suntem siguri că își va apăra echipa favorită în continuare. Ne referim, evident, la FC Fcsb, pentru că Mădălin Hîncu nu are nicio treabă cu Steaua București.

Steaua Liberă

Oile îi dedică victoria lui Mădălin Hîncu:

#Liga1 #Etapa6 #Derby #victorieeeeeeeeeeeeee🔴🔵

Gepostet von FCSB am Samstag, 3. Oktober 2020