steaua bucurești fc voluntari 2

Avancronică: Steaua București – FC Voluntari 2 – Se mai joacă?

Disputarea meciului Stelei din etapa 5, contra celor de la FC Voluntari 2, este în acest moment sub semnul întrebării. Ieri, clubul Steaua a emis un nou comunicat de presă, în care a anunțat că alți 10 jucători au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. Aceștia li se alătura celor 9 fotbaliști infectați săptămâna trecută. Astfel, în acest moment, nu este sigur dacă partida dintre Steaua București și FC Voluntari 2 va avea loc.

După 4 etape, Steaua ocupă prima poziție în campionat, la 5 puncte distanță de locul 2. Băieții lui Oprița nu au pierdut niciun punct în acest sezon, înregistrând doar victorii pe linie, în ciuda jocului care nu a mers chiar de fiecare dată, marcând 14 goluri (cele mai multe dintre toate echipele din campioant) și încasând doar 4.  De partea cealaltă, FC Voluntari 2 ocupă locul 3 în campionat, cu 7 puncte, 2 victorii, un egal și o înfrângere, 5 goluri marcate și 5 primite.

Situația este una cât se poate de neplăcută, dar nu trebuie să fie neapărat o mare problemă pentru Steaua. Echipa noastră poate cere amânarea partidei și probabil că o va și face, în cazul în care, la ora meciului, nu va avea la dispoziție destui jucători sănătoși, care să poată juca meciul. Având în vedere numărul mic de etape din acest sezon (se joacă doar 18), amânarea unei partide nu o să provoace probleme. Meciul ar putea avea loc în luna noiembrie, după finalizarea meciurilor programate deja pentru acest an.

Este însă prea devreme ca să presupunem ce se va întâmpla. În acest moment nu ne rămâne decât să așteptăm și să vedem ce informații vom primi din partea clubului. Cel mai probabil, un nou comunicat de presă va fi emis mâine, pentru a explica dacă partida va mai avea loc sau nu.

Meciul Steaua București – FC Voluntari 2 este programat pentru ziua de sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 15:00. Accesul spectatorilor este interzis dar, dacă partida va avea loc, aceasta va fi transmisă live pe Steaua TV.

Le urăm multă sănătate fotbaliștilor steliști și membrilor staffului!

Forza Steaua! 

Steaua Liberă