Mădălin Hîncu

Mădălin Hîncu acționează din nou anti-Steaua

Fcsbiștii și-au găsit un aliat puternic în persoana celui care nu s-a hotărât dacă e colonel sau doctor. Din sursele noastre, Mădălin Hîncu, comandantul clubului Steaua, încearcă în aceste zile să îl convingă pe Florin Talpan să retragă cererea făcută la FRF. 

Talpan a trimis notificarea la începutul acestei luni. De atunci și până acum, nu am avut parte de nicio reacție din partea lui Mădălin Hîncu în ceea ce privește acțiunea sa. Mulți suporteri au luat această lipsă de reacție drept o susținere din partea celui care a fost numit în acest an, fără concurs, comandat al clubului. Se pare însă că nu e așa.

Conform surselor noastre, Mădălin Hîncu intenționează să se folosească de plângerile făcute de fecesebiștii și ferefiștii speriați pentru a verifica activitatea lui Florin Talpan, care ocupă poziția de consilier juridic șef în cadrul clubului. Investigația ar fi de fapt doar o încercare de a pune presiune asupra colonelului de justiție, ca acesta să uite de cererea făcută. De altfel, Mădălin Hîncu nici nu este în măsură să verifice activitatea lui Florin Talpan. Hîncu a terminat facultatea de educație fizică. Nu are astfel pregătirea necesară pentru a vedea dacă e corect sau nu ce face un om care a terminat dreptul.

Culmea e că, în calitate de consilier juridic șef, Talpan ar trebui să fie cel care verifică activitatea celor din departamentul său. Hîncu, în calitate de administrator, ar putea cel mult să verifice rezultatele departamentului juridic. Iar la acest capitol Florin Talpan stă foarte bine, având rezultate excepționale, cunoscute deja de toți steliștii.

Nu e de înțeles nici de ce Mădălin Hîncu e înclinat să bage în seamă telefoanele primite de la fecsebiști și ferefiști. Chiar Florin Talpan a publicat în această săptămână pe contul său personal de Facebook un răspuns din partea Uniunii Colegiilor Consilierilor Juridici din România, în care a arătat că nu se pune problema ca acțiunile sale să reprezinte un abuz sau o depășire a atribuțiilor de serviciu, așa cum a fost acuzat pe nedrept.

Puteți citi aceste documente aici:

Singura explicație e că domnul comandant ia din nou o măsură anti-Steaua, la fel cum a făcut cu comunicatul dat acum câteva luni, prin care anunța că Florin Talpan nu a reprezentat Steaua, în momentul în care le-a cerut celor de la AMFB să respecte regulamentele și să declare echipa noastră campioană. Ulterior, FRF i-a dat dreptate lui Florin Talpan.

În mod normal, am putea aștepta o reacție din partea domnului Hîncu. Însă aceasta probabil că nu va veni. Totuși, dacă va veni, suntem curioși dacă aceasta o să fie publicată pe pagina sa de Facebook. Mădălin Hîncu și-a lansat propria pagină de Facebook în această lună, una pentru care a ales cel mai nefericit nume posibil: Colonel dr. Madalin Hincu – Presedintele CSA „Steaua Bucuresti”. Fără diacritice și fără cea mai mică încredere în puterea propriului brand. Mădălin Hîncu a ales să-și asocieze numele cu Steaua București, pentru a se asigura că primește Like.

Nu putem însă să nu ne întrebăm de la cine vrea Like domnul colonel doctor. De când și-a lansat pagina, acesta i-a blocat pe toți suporterii steliști care i-au scris, cerându-i să își facă treaba corect pentru Steaua.