football manager 2021 steaua bucurești steaua liberă

Steaua Liberă readuce Steaua București în topul fotbalului… la Football Manager 2021

Nu există stelist pe această lume care să nu viseze să antreneze sau să joace la Steaua București, cel mai mare club sportiv din estul Europei. Din fericire, în 2021, toți steliștii își pot îndeplini acest vis. O pot face cu ajutorul jocului Football Manager 2021, al Sports Interactive.

Seria de jocuri Football Manager este cunoscută tuturor iubitorilor de fotbal. În fiecare an, Sports Interactive oferă o nouă variantă a jocului, una îmbunătățită și cu baza de date actualizată. Astfel, iubitorii fotbalului pot juca cu orice echipă, de oriunde, și pot antrena de la cei mai cunoscuți fotbaliști ai momentului, la cei mai promițători tineri, până la sportivii necunoscuți din ligile inferioare.

Spre deosebire de alte ediții, ediția 2021 a jocului Football Manager include și Steaua București. Echipa noastră a fost plasată în Liga 3, seria 4. Are toate informațiile actualizate, conducători și jucători reali și reprezintă o provocare interesantă pentru toți antrenorii de fotoliu. Acesta este și motivul pentru care noi am decis să lansăm un nou proiect, unul despre care vom vorbi puțin mai târziu în articol.

Un minus pentru Sports Interactive e faptul că, deși Liga 3 din România conține toate informațiile corecte și deși se poate juca în Liga 3, jucătorii nu pot începe o carieră din această divizie. Din fericire, în România există foarte mulți programatori care iubesc fotbalul și care sunt pasionați de Football Manager. Imediat ce Football Manager 21 a fost lansat, aceștia s-au pus pe treabă și au creat un fișier care îți permite să începi o carieră din Liga 3.

Pentru cei interesați, fișierul poate fi descărcat de pe FMRo.ro, site-ul iubitorilor de Football Manager, sau de pe pagina lor de Facebook. Dacă o să descărcați activatorul, nu uitați să le dați și lor un like. Mai departe, trebuie doar să copiați fișierul descărcat în folderul Editor Data, pe care îl găsiți în folderul Football Manager 2021, din folderul Sports Interactive, din Documents, pe computerele voastre.

Vă mulțumim băieți și felicitări pentru munca depusă!

Steaua Liberă

Football Manager 2021 arată că FRF a recunoscut că FC Fcsb nu e Steaua, chiar dacă nu a anunțat în presă

Partea interesantă legată de noul Football Manager 2021 este că acesta ne dă o veste foarte bună. E vorba despre o nouă victorie a Stelei în războiul contra celor de la FC Fcsb.

Cei care cunosc cum funcționează jocul Football Manager știu că bazele de date ale jocului sunt completate de către colaboratori de-ai companiei Sports Interactive, aflați în fiecare țară cu o ligă de fotbal care apare în joc. Aceștia colectează informațiile de la federațiile și asociațiile de fotbal locale. Astfel, pentru baza de date a ligilor din România, colaboratorii Sports Interactive din țara noastră au primit informații chiar de la FRF. Ceea ce înseamnă că, în acte, federația lui Burleanu a acceptat în sfârșit că FC Fcsb nu este Steaua București. Din păcate, aceștia nu au făcut încă niciun anunț în presă și probabil că nici nu vor face. Atât timp cât luptă pentru a obține sume cât mai mari din drepturile TV, e puțin probabil  ca FRF să anunțe că Liga 1 nu include nici măcar o singură echipă interesantă.

Pentru noi, este însă încă un pas făcut spre normalitate. Încet dar sigur ne apropiem de obiectivul nostru, acela de a revedea Steaua acolo unde merită să fie, în siguranță, protejată de paraziți.

Steaua Liberă va readuce Steaua București acolo unde îi este locul

football manager 2021 steaua bucurești steaua liberă

Așa cum v-am spus mai devreme, să începi o carieră cu Steaua București în Liga 3 este o provocare interesantă. Mai ales acum, când fotbalul stelist a intrat în pauza de iarnă, o asemenea carieră te poate ține aproape de Steaua, te poate feri de plictiseală  și poate face ca lunile până la următorul meci oficial să treacă mai repede.

Noi am decis să pornim o astfel de carieră. În lunile următoare, vom publica pe canalul nostru de Youtube câte un episod nou, care va acoperi cel puțin o etapă jucată. Vom încerca să conducem Steaua București cât mai bine și, bineînțeles, să atingem toate obiectivele. Vrem să promovăm în Liga 2 și, de ce nu?, poate să mergem chiar mai sus.

Mai jos, veți găsi primul episod din această serie. Acesta este un pic mai lung decât am fi dorit, deoarece include și o recenzie a jocului, precum și un semi-tutorial pentru cei care poate că nu au jucat încă Football Manager. Episoadele care vor urma vor fi însă mult mai scurte.

Urmăriți-ne și fiți alături de noi în încercarea noastră de a readuce Steaua București acolo unde îi este locul.

Forza Steaua!

Steaua Liberă