steaua bucurești gloria buzău

Amical: Steaua București – Gloria Buzău, 2-2 (2-2)

Steaua București a terminat la egalitate amicalul cu Gloria Buzău, scor 2-2. Băieții lui Oprița au arătat în această partidă atât plusuri, cât și minusuri.

Steaua București: 1. Ștefan Mușat – 18. George Călințaru, 89. Ovidiu Morariu, 16. Antonio Vlad, 13. Adrian Ilie – 90. Alexandru Zaharia, 6. Mădălin Mihăescu, 30. Liviu Băjenaru, 9. Emilian Pacionel, 11. Dragoș Huiban – 77. Remus Chipirliu

Rezerve: 12. Raul Bălbărău, 99. Vlad Nițu, 5. Sergiu Bactăr, 14. Robert Neacșu, 20. Nicușor Craiu, 10. Rareș Enceanu, 7. Florin Răsdan, 47. Dragoș Nicolae, 17. Philippe Nsiah, 31. Cezar Mihalache

În ciuda diferenței de divizie, Steaua a fost echipa care a deschis scorul. Chipirliu a continuat forma bună și a marcat în minutul 14, din pasa lui Pacionel, după o fază bună de atac a steliștilor. Echipa de ligă secundă a reușit să revină și să egaleze în minutul 25, însă Steaua a răspuns imediat. În minutul 26, Zaharia a înscris cu un șut la colțul lung, după ce a primit o pasă în careu, de la Mihăescu. Buzăul a reușit din nou să egaleze în minutul 37, ducând scorul la 2-2. Acesta a fost și scorul primei reprize.

În repriza secundă, Oprița a trimis pe teren rezervele. Gloria Buzău și-a arătat din nou experiența și a dominat partida, însă nu a reușit să marcheze. Nici Steaua nu a mai înscris.

Pentru băieții lui Oprița, testul cu Gloria Buzău a fost unul reușit. Acesta a arătat că echipa noastră are forță în atac, însă și că există mult de lucru pe faza defensivă. Steliștii s-au obișnuit poate prea mult cu adversari slabi, incapabili să înscrie.

steaua libera