fc voluntari steaua bucurești avancronică

Avancronică: FC Voluntari 2 – Steaua București

După trei meciuri mai dificile, fie din cauza tensiunii, fie din cauza ambițiilor adversarilor, Steaua București intră acum într-o perioadă cu meciuri mai puțin tari. Sâmbătă, 3 aprilie, echipa noastră va face deplasarea la Voluntari, pe stadionul Anghel Iordănescu, unde va întâlni FC Voluntari 2.

Echipa probabilă: 1. Ștefan Mușat – 16. Antonio Vlad, 89. Ovidiu Morariu, 5. Sergiu Bactăr, 13. Adrian Ilie – 10. Rareș Enceanu, 6. Mădălin Mihăescu – 7. Florin Răsdan, 9. Emilian Pacionel, 90. Alexandru Zaharia – 31. Cezar Mihalache

Meciul din tur, contra celor de la FC Voluntari 2, nu a fost unul ușor. Steaua s-a impus cu 1-0, în condițiile în care lotul era afectat de infecția cu coronavirus. Golul a fost marcat de Morariu, după un corner, într-un moment în care Steaua juca cu un om în minus.

FC Voluntari 2, deși e echipa secundă a echipei cu același nume, din Liga 1, a reușit să le țină atunci piept steliștilor, însă această ”performanță” poate să fie mai degrabă pusă pe problemele pe care le avea Steaua, nu neapărat pe valoarea fotbaliștilor ilfoveni. Chiar dacă vrea, echipa secundă a lui Pandele nu poate emite pretenții în fața băieților lui Oprița, de la care așteptăm un joc bun, spectaculos, așa cum îi șade bine Stelei.

În acest moment, FC Voluntari 2 ocupă locul 6. După 13 etape, are 4 victorii, 3 egaluri și 6 înfrângeri, golaveraj 16 – 19. Echipa ilfoveană nu a înregistrat nicio victorie în 2021.

Comandant nou, pentru meciul cu FC Voluntari 2

Fără accidentări, fără suspendări, normalitatea se întoarce în lotul Stelei. De acum, totul va depinde doar de Oprița & Co. Chiar totul. Schimbarea de ieri a comandantului CSA Steaua București a dovedit din nou că, pentru cei de la butoane, sportul nu contează deloc. Noul comandant, Ștefan Bichir, a fost numit pentru o perioadă de 6 luni deși nu a avut nicio legătură cu Steaua București și deși nu se poate mândri cu vreo realizare notabilă, fiind și el probabil recomandat de același lucru care l-a recomandat și pe fostul comandant, prietenia cu persoanele potrivite.

Nu trebuie să ne mințim și să credem că cei care decid destinele Stelei îi doresc binele. Trebuie însă să credem în Oprița și în echipă. Aceștia știu ce înseamnă Steaua, știu cât de rușinoasă ar fi ratarea promovării.

Profitând de trecerea la ora de vară, partida FC Voluntari 2 – Steaua București va avea loc, sâmbătă, 3 aprilie, de la ora 17:00. Va fi transmisă în direct de Metropola TV.

Forza Steaua!

steaua libera