cs tunari steaua bucurești 0-1

CS Tunari – Steaua București, 0-1 (0-0)

Rezultatul meciului contra celor de la CS Tunari nu a mai contat.  Steaua București a profitat de ”gafa” celor de la FC Fcsb 2 și a câștigat Seria 4 a Ligii 3 cu 2 etape înainte de final. Chiar și așa, echipa noastră s-a impus în fața ”tunarilor”.

Steaua București: 1. Ștefan Mușat – 18. George Călinţaru, 55. Walace, 4. Dean Beţa, 14. Robert Neacșu – 6. Mădălin Mihăescu, 10. Rareș Enceanu – 7. Florin Răsdan, 9. Emilian Pacionel, 11. Dragoș Huiban – 77. Remus Chipirliu.

Rezerve: 12. Raul Bălbărău – 30. Liviu Băjenaru, 89. Ovidiu Morariu, 5. Sergiu Bactăr, 31. Cezar Mihalache, 90. Alexandru Zaharia, 99. Vlad Niţu, 13. Adrian Ilie, 16. Antonio Vlad. 

Antrenor: Daniel Oprița

Deși rezultatul nu a mai contat, Oprița a trimis pe teren o echipă care să câștige cele trei puncte puse în joc. De asemenea, gazdele de la CS Tunari au luptat cum nu au luptat în niciun alt meci din acest retur, de parcă unicul lor obiectiv ar fi fost să încurce Steaua.

Arsenalul din Tunari

A fost o atitudine ciudată, într-o partidă ciudată, cel mai ciudat aspect al său regăsindu-se pe tabela de marcaj. Dar nu vorbim aici despre scorul meciului, ci despre numele trecute pe tabelă.

Conform acesteia, partida s-a jucat între Arsenal Tunari și CSA Steaua. Că nu a fost trecut acolo numele Steaua București nu e neapărat o surpriză. Ne-am obișnuit deja cu acest tip de tratament din partea adversarelor care își doresc să ne învingă. Amuzant a fost însă numele gazdelor, Arsenal Tunari.

Acesta a fost numele cu care CS Tunari a apărut în fotbal, nume pe care ulterior și l-a schimbat, pentru a nu avea probleme cu mult mai faimoasă echipă din Anglia, care poartă același nume. Dar, dacă FC Fcsb, în Liga 1, pretinde că e Steaua, nu mai trebuie să ne surprindă că o echipă din Liga 3 pretinde că e Arsenal.

CS Tunari – Steaua București

Prima repriză a meciului a fost una fără gol. Cum ne-a obișnuit deja, Steaua București a atacat și a dominat, însă nu a marcat. Relaxarea din jocul steliștilor este de înțeles. Aceștia nu au cum să mai piardă primul loc în campionat, așa că nu există niciun motiv să mai apese pe pedala de accelerație.

Chiar și-așa, diferența de valoare și-a spus cuvântul în repriza secundă. În minutul 63, Zaharia a primit o minge pe partea stângă, a intrat cu ea în centru, paralel cu poart celor de la CS Tunari, a ajuns la marginea careului și a tras, deschizând scorul.

Zaharia a făcut un nou meci foarte bun pentru Steaua, arătând că poate fi un jucător decisiv. Realizările sale din acest retur sunt cu atât mai importante cu cât fotbalistul a pierdut aproape toată perioada de pregătire din iarnă, din cauza unei accidentări.

Zaharia, Huiban, Răsdan, Chipirliu sunt fotbaliști care au arătat că pot decide singuri soarta unui meci. Promovarea va fi pe umerii lor și ai colegilor lor.

Partida CS Tunari – Steaua București s-a terminat cu scorul de 1-0 pentru steliști.

Ultima etapă din acest sezon al Ligii 3 va avea loc săptămâna viitoare, vineri, 30 aprilie.

A făcut FC Fcsb 2 blat cu FC Voluntari 2?

FC Fcsb 2 a jucat ieri meciul pe care îl avea în această etapă, contra celor de la FC Voluntari 2. Echipa lui Becali a făcut egal, 1-1. Rezultatul miroase de la o poștă.

În această săptămână, la FRF au avut loc extragerile meciurilor de la barajul de promovare în Liga 2. Programul stabilit de federație avantajează echipa care termină pe locul 2 în seria noastră sau pe cea care termină pe primul loc în seria 3. Este așadar posibil ca FC Fcsb 2 să fi făcut intenționat egal, ca să nu piardă locul 2.

Dacă Steaua București și FC Fcsb 2 vor trece mai departe în faza a doua a barajului de promovare în Liga 2, meciul decisiv, adică ultimul, va avea loc în Berceni, cu FC Fcsb 2 pe post de gazdă.