viitorul pandurii steaua

Avancronică: Viitorul Pandurii – Steaua București

Steaua București a debutat cu dreptul în sezonul 2021-2022 al Ligii 2. Însă bucuria câștigării primelor trei puncte în această competiție a trecut. Urmează etapa a doua, în care Steaua va face deplasarea la Târgu Jiu, pentru a juca cu Viitorul Pandurii.

Despre Viitorul Pandurii Târgu Jiu

Viitorul Pandurii e una din echipele ciudate ale fotbalului românesc și nu doar pentru că are un nume care nu spune absolut nimic. În trecut, echipa a fost cunoscută ca Energeticianul sau ca Șirineasa. A devenit însă Viitorul Pandurii într-o încercare de a face la fel cum fac și multe alte echipe din România, care se tem de originalitate și se chinuie să paraziteze branduri vechi. Controlat de Nicolae Sarcină, Viitorul Pandurii a fost implicat în mai multe activități controversate în ultimii ani, de la schimbări de nume, la schimbări de locuri, chiar și la un conflict cu Viitorul lui Gică Hagi.

Însă echipa care joacă astăzi la Târgu Jiu a trecut cu bine peste toate aceste probleme. Anul trecut, a terminat pe un loc foarte bun, locul 8, iar în prima etapă a acestui sezon a făcut un egal, 2-2, la Brașov. Viitorul Pandurii nu are vedete în lotul său, cel mai cunoscut fotbalist fiind Vlad Rusu, atacant care în trecut a jucat și la Viitorul lui Hagi.

Echipă probabilă: Moga – Buleică, Core, Baican, Gogja – Brînzan, Vulpe – Dulca, Rus, Mitrică – Rusu

Antrenor: Cristian Lupuț 

Steaua București în noile echipamente?

Meciul Viitorul Pandurii – Steaua va avea loc marți, de la ora 19:00, pe stadionul Municipal din Târgu Jiu. Partida va fi transmisă la TV, pe DigiSport, Look și TelekomSport.

Steliștii vor urmării meciul cu mare interes, mai ales pentru a vedea noul echipament oferit de Adidas. Conform conducerii clubului, din etapa a doua, acesta ar trebui să fie la dispoziția jucătorilor.

Meciul cu Csikszereda Miercurea Ciuc a fost un șoc pentru fotbaliștii steliști, care au simțit din plin trecerea la un nou nivel competițional. Au câștigat cele 3 puncte, dar au și fost nevoiți să lupte mai mult decât au luptat în oricare partidă din ultimii 2 ani.

Ca orice echipă mare, însă, Steaua trebuie să se adapteze din mers. Așadar, la Târgu Jiu, băieții lui Oprița trebuie neapărat să câștige. Mai ales având în vedere că vor da peste un adversar inferior celui întâlnit în prima etapă.

Presupunând că toți jucătorii steliști s-au recuperat cu bine după meciul de miercuri, e de așteptat ca Oprița să trimită pe teren următoarea formulă:

Echipă probabilă: 1. Raul Bălbărău – 18. George Călințaru, 55. Wallace, 5. Sergiu Bactăr, 13. Adrian Ilie – 27. Ștefan Pacionel, 8. Valentin Bărbulescu (Cpt.) – 19. Andrei Zătreau, 11. Dragoș Huiban, 90. Alexandru Zaharia – 77. Bogdan Chipirliu

Antrenor: Daniel Oprița

Din punct de vedere valoric, Steaua București este cu mult peste adversarul său. Cele trei puncte sunt așadar așteptate în Ghencea.

Forza Steaua!