unirea slobozia Steaua București 1-1

Unirea Slobozia – Steaua București, 1-1 (1-1)

Cu Unirea Slobozia, Steaua București a făcut cel mai slab meci al sezonului, unul chiar mai slab decât înfrângerea din Cupa României, cu Progresul Spartac.

Steaua București: 1. Raul Bălbărău – 17. Darius Oroian, 55. Walace, 4. Dean Beţa, 13. Adrian Ilie – 15. Stephan Drăghici, 8. Valentin Bărbulescu (cpt.), 6. Mădălin Mihăescu, 90. Alexandru Zaharia – 21. Vasile Buhăescu, 77. Bogdan Chipirliu. 

Rezerve: 12. Mario Enache – 10. Rareș Enceanu, 20. Florin Răsdan, 30. Liviu Băjenaru, 9. Emilian Pacionel, 14. Robert Neacșu, 27. Ștefan Pacionel, 11. Dragoș Huiban. 

Antrenor: Daniel Oprița

Unirea Slobozia: Gurău – Ibrian, I. Dinu, Perju, C-tin. Toma (cpt.) – Cruceru, Coadă – Savu, Greu, Mustacă – I. Stoica

Rezerve: Poiană – Seb. Ivan,Bolohan, Trașcu, Gab. Lazăr, M. Matei, D. Mihai, Vl. Suciu, Turcu

Antrenor: Adrian Mihalcea

Un joc cu multă teamă din partea Stelei

Steaua București a venit la Slobozia cu mult prea mult respect pentru adversarul întâlnit în acest weekend. Chiar dacă ocupa primul loc în clasament, era departe de a fi o forță. Însă teama cu care fotbaliștii Stelei au abordat partida le-a dat aripi oamenilor ”Țăranului” Mihalcea.

Cu apărarea într-o formă incredibil de proastă, steliștii au încasat un gol în minutul 32. Walace și Oroian au greșit amândoi, ultimul și-a lovit adversarul iar arbitrul a acordat lovitură de la 11 metri. Toma a înscris ca un profesionist și a dus scorul la 1-0 pentru gazde.

Din fericire, un lucru a funcționat în jocul Stelei: Bogdan Chipirliu.

Atacantul stelist și-a arătat din nou clasa, în minutul 36, când a egalat cu un șut a la Van Basten. Golul etapei, fără dar și poate, și un gol care a restabilit egalitatea. La pauză, cele două echipe au intrat la cabine cu scorul 1-1 pe tabelă.

O Steaua foarte defensivă în repriza secundă

Speriați de marile gafe din apărare, steliștii au făcut pasul înapoi în repriza secundă. Unirea Slobozia nu a ezitat. A atacat și a atacat, însă, din fericire, nu a mai reușit să marcheze.

Omul meciului și al reprizei secunde a fost tot Chipirliu. Văzând că defensiva nu merge, acesta a venit în apărare și chiar a reușit să scoate de pe linia porții un șut care cu siguranță ar fi fost gol.

Tot Chipirliu a dominat finalul de meci. În minutul 86, acesta a pornit spre poarta adversă, a driblat și a trimis la Pacionel, însă nouarul Stelei nu a lovit mingea corect, dintr-o poziție foarte bună. Chipirliu și-a încercat norocul 2 minute mai târziu, însă șutul său a fost respins din careu, de Toma.

Bogdan Chipirliu a fost omul meciului însă nu a putut să câștige partida pentru Steaua. Meciul de la Slobozia s-a încheiat la egalitate, un rezultat bun pentru Steaua, după un meci dezamăgitor.

Suporterii la meciul Unirea Slobozia – Steaua București

Stadionul ”1 Mai” din Slobozia a fost plin la partida Unirea Slobozia – Steaua București, singurele scaune libere fiind cele din sectorul care separa suporterii celor două echipe. Steliștii au fost din nou în număr foarte mare, peste 1000 de oameni, și au cântat toată partida. Au făcut un spectacol cum rar se vede în România, având chiar și o coregrafie pregătită, chiar dacă Steaua a jucat în deplasare.