metaloglobus steaua 1-3

Metaloglobus – Steaua București, 1-3 (1-1)

Cu Metaloglobus, Steaua București a jucat fără prea mult avânt. Chiar și așa, a reușit să se impună categoric, arătând din nou întregii Ligi 2 că este în creștere de formă. Cu această victorie, echipa lui Oprița a intrat în play-off-ul de promovare în Liga 1 de pe locul 4. Dacă păstrează această poziție până la final, va intra la barajul de promovare, unde va întâlni echipa de pe locul 7 din play out-ul Ligii 1.

Metaloglobus: Gavrilaș – Grosu, D. Lung, Cazan, Andr. Sava – Andr. Răuță, Sin, Liv. Mihai, Negoescu – Cl. Herea, Ov. Herea (cpt.)

Rezerve: Nedelcovici – Potecea, Caramalău, Boiangiu, I. Sîrbu, Al. Enache, Andr. Florescu, Pandele, Covalciuc

Antrenor: Nicolae Grigore

Steaua: Bălbărău – D. Oroian, Bactăr, Beța, Rob. Neacșu – Ad. Popa, Șt. Pacionel, Bărbulescu (cpt.), St. Drăghici – Chipirliu, Buhăescu

Rezerve: H. Iancu – Măd. Mihăescu, Fl. Răsdan, Donose, Ad. Ilie, Cl. Dragu, Em. Pacionel, Bustea, Walace

Antrenor: Daniel Oprița

Îmbrăcați cu oribilul echipament galben-alb, steliștii au început bine partida. Au reușit să marcheze rapid, în minutul 18, prin golgheterul Chipirliu. Atacantul stelist a marcat cu capul, după o centrare venită din stânga.

Steaua București a controlat partida cu Metaloglobus, însă, la pauză, tabela arătat egalitate, 1-1. Pentru gazde a marcat Herea, tot cu capul, în minutul 37.

A fost un gol norocos, care în niciun caz nu ar putea arăta că Metaloglobus a fost în vreun moment la același nivel cu Steaua. De altfel, diferența dintre cele două echipe s-a văzut în a doua repriză, când tancul stelist a nivelat Metaloglobusul.

În minutul 50, după un contraatac pornit de Bărbulescu, Drăghici e faultat în careul celor de la Metaloglobus. Chipirliu a bătut penalty-ul și a făcut 2-1 pentru Steaua. Golgheterul stelist a ajuns astfel la 11 goluri marcate în acest sezon.

Scorul final al partidei Metaloglobus – Steaua București a fost 1-3. Ultimul gol a fost marcat de Adi Popa, în minutul 70, care a trecut de un fundaș și de portar și care a înscris din 14 metri.

Pentru Steaua, urmează play-off-ul de promovare în Liga 1. Va juca în această fază a competiției împotriva următoarelor echipe: Petrolul, Hermannstadt, U Cluj, Concordia și Unirea Slobozia. Această realizare este cu atât mai importantă cu cât, la începutul sezonului, conducerea Stelei, prin interimarul Bichir, a anunțat că Steaua nu are ca obiectiv promovarea. Dar Oprița și băieții au fost de altă părere!

Bravo, Daniel Oprița! Bravo, băieți!

Forza Steaua!

clasament liga 2 play off