florin talpan muncește pentru steaua bucurești steaua bucuresti talpan comandant

Florin Talpan a câștigat un nou proces, în ciuda inepțiilor apărute în presă

Și au apărut foarte multe. Telekom Sport a mers până acolo încât a scris că se rejudecă procesul pentru marca Steaua. E o minciună. FC Fcsb a pornit procesul pentru care s-a dat o decizie azi în speranța că poate distruge Steaua București. Scopul procesului era anularea mărcii Steaua. Decizia dată azi, adică admiterea recursului lui Florin Talpan și retrimiterea la Curtea de Apel e o victorie pentru Steaua și Florin Talpan. E o înfrângere pentru oile care au pierdut decizia prin care Steaua a fost decăzută din drepturile asupra a patru mărci.

Deloc surprinzător, presa refuză să spună adevărul. Preferă să publice comunicatul dat de casa de avocatură ”Pierde-Tot”. Dar nici nu menționează că această casă de avocatură a mai dat și alte comunicate în care s-a lăudat că a câștigat, doar pentru a se dovedi în cele din urmă că, de fapt, a pierdut.

Oile mint

Ok, să ne luăm după ce scrie în comunicatul kilometric:

Decizia acum definitivă a Înaltei Curţi vine în sprijinul criticilor din recursul depus de FCSB, potrivit cărora nu există autoritatea de lucru judecat şi mai ales, nu există o marcă notorie a CSA cu denumirea STEAUA, în condiţiile în care aceştia din urmă nici măcar nu au folosit mărcile în perioada 2003 – 2017.”

Așadar, ce ne spun aceștia? Ne spun în primul rând că marca Steaua nu există. Adică, în 1996, când suporterii steliști sărbătoreau încă un titlu câștigat de Steaua, de fapt sărbătoreau încă un titlu câștigat de nimeni.

Și merg mai departe. Ne spun că, între 2003 și 2017, clubul Steaua nu a folosit deloc marca Steaua. Adică, atunci când echipa noastră de handbal a câștigat Cupa Challenge, în 2006, de fapt nu a câștigat Steaua, ci alt club, care nu a fost Steaua, care nici măcar nu a existat.

E însă ușor de înțeles unde bat avocații care pierd procese. Ce vor ei să sugereze e că Steaua nu e Steaua. Acesta este și motivul pentru care folosesc denumirea ”CSA”, atunci când se referă la Steaua. Aceasta este strategia lor. Vor să convingă judecătorii și întreaga țară că clubul Steaua nu e Steaua și că clubul FC Fcsb, club înființat în 2003, e de fapt Steaua.

Avocații lui Becali n-au învățat nimic din procesele pierdute. Folosesc aceleași argumente care nu i-au ajutat până acum deloc

”În rejudecare, Curtea de Apel Bucureşti va trebui să judece în totalitate dosarul depus de FCSB, în care existau dovezi puternice că marca notorie STEAUA le aparţine începând cu anul 2003 când au preluat clubul, pe fondul încetării folosirii acestei mărci de către CSA, din anul 1998.

Și am ajuns la partea cea mai amuzantă din comunicatul la care presa se uită ca la Biblie. Din nou, avocații lui Becali ne spun aceeași poveste pe care nimeni nu o mai crede. Ne spun că ”Becali a preluat clubul în 2003”. MINCIUNICĂ!

Și știm că e minciunică, pentru că Becali nu are niciun act care să dovedească că, în 2003, a preluat ceva. În 2003, Becali a înființat un club nou, FC Fcsb. Toate documentele sale arată fix asta. Niciun act de-al său nu arată că ar fi existat vreodată o tranzacție. Și, până la urmă, știm cu toții că Steaua nu poate fi vândută. Știe chiar și Becali acest lucru. Chiar astăzi a declarat:

”Terminati, mă, că nici la anul CSA nu o să aibă drept de promovare. Ascultați la mine ce vă zic eu aici. Ăia de la CSA nu vor putea să dea echipa nimănui, că nu o să poată să facă licitație, iar pentru un astfel de lucru îți trebuie licitație,” – declarație Becali, 15.03.2022.

Păi cum vine asta, ”Nea Gigi”? Adică tu ai ”preluat Steaua” fără licitație, dar altul nu o poate prelua?

Bineînțeles, nu ținem noi cont de ce zice un fost pușcăriaș. Știm de ce Steaua București nu poate fi vândută. Nu există cadru legal în acest moment pentru așa ceva. Clubul nostru e instituție publică și nu poate fi vândut, împrumutat, privatizat etc.

Dar e bine că avocații lui Becali merg mai departe cu aceleași ”dovezi” care le-au adus atât de multe înfrângeri. Inevitabil, acestea le vor aduce cel puțin încă o înfrângere.

Florin Talpan a câștigat un nou proces

Despre procesul prin care FC Fcsb vrea să anuleze marca Steaua nu se prea vorbește. Pentru cei care nu înțeleg sau care nu vor să înțeleagă, prin acest proces, Becali vrea să distrugă clubul Steaua. Dacă el ar câștiga procesul, clubul Steaua ar dispărea. ATENȚIE! Anularea mărcii Steaua nu înseamnă că Becali ar putea să folosească marca Steaua.

Nu a putut să folosească nici cele 4 mărci pentru care judecătorii de la Curtea de Apel s-au pronunțat. 

Admițând recursul lui Florin Talpan, ICCJ a șters decizia de la Curtea de Apel. Steaua nu mai este decăzută din drepturile asupra celor 4 mărci. Sigur, procesul se va rejudeca, dar e destul ca Steaua să demonstreze că a pus mărcile respective pe un pix pe care l-a vândut cuiva și gata, șansele oilor de a câștiga sunt zero!

Florin Talpan a câștigat, așadar, din nou. O nouă victorie pentru Steaua. O nouă faptă bună pentru Steaua.

Florin Talpan și-a făcut din nou treaba exemplar. E printre puținii din club care o fac. Ceilalți oameni din conducerea clubului, de exemplu, doar freacă menta. Un club cu o conducere serioasă ar fi reacționat după comunicatul dat ieri de FRF. Ei, însă, au preferat să tacă. Pentru conducerea Stelei, e mai important să fie fericit Burleanu, decât să îi fie bine clubului care îi plătește.

Acum poate înțelegeți de ce e important ca Florin Talpan să fie comandantul Stelei. 

Felicitări din nou, domnule colonel.

O scurtă precizare despre judecătorii din România

Ce rușine! Ce judecători de 2 bani avem în țara noastră! Aceștia prelungesc aproape la nesfârșit procesele pe care Becali nu are nicio șansă să le câștige. Când acesta a avut câștig de cauză, judecătorii s-au grăbit și în doar câteva săptămâni i-au virat în conturi multe zeci de milioane de euro.

Inevitabil, oile se vor folosi de această decizie pentru procesul pentru recuperarea prejudiciului. Vor cere și acolo încă o amânare, încă o amânare și încă o amânare. Și cel mai probabil le vor primi. Totul pentru ca cel mai murdar club din istoria fotbalului românesc să mai prindă un an de viață.