steaua bucuresti concordia chiajna

Avancronică: Steaua București – Concordia Chiajna

Pentru Steaua București și Concordia Chiajna, această etapă din play-off-ul Ligii 2 poate fi considerată una decisivă. Câștigătoarea partidei își va asigura poziția a patra în clasament, ultima care duce la baraj și care poate aduce mult râvnita promovare în Liga 1.

Deși partida Steaua București – Concordia Chiajna e programată pentru ziua de sâmbătă, 23 aprilie, de la ora 16:00, putem considera că a început deja. A început-o Ianis Zicu, antrenorul Concordiei, cu o declarație dată după ce echipa sa a pierdut la Cluj. Prin declarația sa, Ianis Zicu a cerut ca FRF să nu lase Steaua să promoveze. A fost o dovadă de lașitate, de slăbiciune, dar și o prezentare a intențiilor formației ilfovene.

În tur, partida Concordia Chiajna – Steaua București s-a terminat cu scorul de 2-2. Meciul în sine a fost unul spectaculos, cu 4 goluri frumoase. Rezultatul a fost însă unul nedrept. Steaua București ar fi meritat victoria și ar fi putut să o obțină, dacă ar fi avut parte de un arbitraj corect. Asistentul Vătămanu și centralul Kovacs i-au refuzat însă Stelei un penalty cât se poate de clar.

Meci pe viață și pe moarte în Ghencea

În partida pierdută cu U Cluj, scor 3-1, Concordia Chiajna a folosit următorii jucători:

Aldescu – Borța, Palmeș, Marc (cpt.), Cherecheș – D. Codrea, L. Ion (Llullaku 54′) – Nic. Pîrvulescu (N. Roșu 54′), Matiș (Dușmanu 67′), Ad. Voicu (Sokovic 76′) – Plazonja (Batin 54′)

În declarații, Concordia și-a arătat deja colții. Așa cum i-a arătat și în sectorul ce privește influența asupra arbitrilor. Dată fiind declarația dată de Ianis Zicu, declarație care de fapt e un mesaj pentru echipa care va arbitra partida Steaua București – Concordia Chiajna, ne putem aștepta ca echipa noastră să aibă din nou parte de un arbitraj de calitate foarte proastă.

Din fericire, Oprița va putea folosi în această etapă toți jucătorii din lot. Steaua va folosi probabil următorul prim 11:

Bălbărău – Oroian, Wallace, Beța, Ad. Ilie – Drăghici, Bărbulescu, Pacionel II, Ad. Popa – Chipirliu, Buhăescu

Cum a spus și Daniel Oprița la conferința de presă de dinaintea partidei, dacă Steaua va câștiga, va deveni favorită clară la ocuparea ultimului loc de baraj, din lupta pentru mult așteptata promovare în Liga 1.

Partida Steaua București – Concordia Chiajna va avea loc sâmbătă, 23 aprilie, de la ora 16:00, pe stadionul Steaua. Meciul va fi transmis de Look, Digi și Orange.

Forza Steaua!