Steaua bucuresti concordia chiajna 3-0

Steaua București – Concordia Chiajna, 3-0 (1-0)

Dacă Ianis Zicu a ales să pregătească meciul Concordiei cu Steaua prin vorbe în afara terenului de fotbal, Oprița și ai lui au preferat să vorbească pe teren. Vocea lor s-a auzit mai bine. Steaua București a călcat Concordia Chiajna în picioare.

De altfel, Daniel Oprița a început meciul cu Concordia cu câteva surprize în primul 11 stelist. Emilian Pacionel, Claudiu Dragu și cel mai vechi stelist din lot, Horia Iancu, au început partida ca titulari.

Steaua București: H. Iancu (cpt.) – D. Oroian, Walace, Beţa, Al. Zaharia – Enceanu (Măd. Mihăescu 59′), Val. Bărbulescu (Fl. Răsdan 85′) – Ad. Popa, Cl. Dragu (Șt. Pacionel 59′), Em. Pacionel (Donose 85′) – Chipirliu (Buhăescu 75′)

Rezerve neutilizate: C. Sandu – Rob. Neacșu, St. Drăghici, Bactăr

Antrenor: Daniel Oprița

Concordia Chiajna: Silveanu – Borța, L. Ion (Palmeș 73′), Marc (cpt.), Cherecheș – Bg. Barbu (Plazonja 58′), D. Codrea, N. Roșu (Batin 82′) – Dușmanu (Matiș 58′), Llullaku (Nic. Pîrvulescu 73′), Ad. Voicu

Rezerve neutilizate: D. Moldovan – Ct. Alexe, Taub, N. Popescu

Antrenor: Ianis Zicu

Doar Steaua a fost pe teren în prima repriză

Prima repriză a meciului Steaua București – Concordia Chiajna a fost dominată în totalitate de steliști. Băieții lui Oprița și-au făcut jocul cu cap, înaintând mereu către poarta ilfovenilor. Prima ocazie importantă a apărut în minutul 10, când Popa a tras pe lângă poartă. Mai departe meciul s-a echilibrat.

Steaua a condus partida, în timp ce Concordia a preferat să joace la distrugere. A fost o atitudine ciudată a ilfovenilor, pe care egalul nu i-ar fi ajutat deloc. În primă fază, a părut că strategia lui Zicu poate da roade. Totul a durat însă până în minutul 38, când golgheterul campionatului, Chipirliu, a arătat din nou de ce are Liga 2 la picioare.

Atacantul stelist a primit o minge la marginea careului Concordiei și, fără să stea pe gânduri, a tras la colțul lung cu o precizie de lunetist. Mingea l-a ascultat, s-a dus în poartă și tabela de marcaj s-a schimbat. Steaua București – Concordia Chiajna, 1-0.

Acesta a fost și scorul cu care cele două echipe au intrat la pauză.

În a doua repriză, Concordia a căutat ajutorul arbitrului dar nu l-a găsit

Concordia a ieșit la joc în a doua repriză. Ilovenii au încercat să pună presiune pe defensiva stelistă, însă aceasta a rezistat. La prima ocazie serioasă, în minutul 61, și Horia Iancu a fost la post, intervenția sa fiind una sigură.

Echipa din Chiajna a încercat să obțină ajutorul arbitrului. În prima parte a reprizei secunde, jucătorii Concordiei s-au aruncat de multe ori pe jos, cerșind lovituri libere și cartonașe. Au sperat probabil ca Steaua să aibă parte de un arbitraj la fel de ostil precum în meciurile precedente. Totuși, acest lucru nu s-a întâmplat. Arbitrul a arbitrat corect, Steaua a jucat și a marcat.

În minutul 68, Pacionel I a intrat în careul Concordiei din stânga, a pasat în centru, de unde Adi Popa nu a iertat. Șutul mijlocașului stelist, de la aproape 20 de metri, a fost imposibil de scos pentru portarul celor din Chiajna. Steaua București – Concordia Chiajna, 2-0.

Același Popa a stabilit și scorul final al partidei. În minutul 80, celălalt frate Pacionel a dat o pasă superbă, cu exteriorul, care l-a lăsat pe Popa singur cu portarul Chiajnei. Veteranul Stelei nu avea cum să rateze. A trimis cu siguranță pe lângă portar, la colțul scurt. Steaua București – Concordia Chiajna, 3-0.

Steaua București merită să joace la barajul pentru promovarea în Liga 1

Meciul Steaua București – Concordia Chiajna s-a încheiat cu o nouă intervenție excelentă a lui Horia Iancu, în minutul 90. Cu această victorie categorică împotriva echipei ilfovene, steliștii au arătat că merită să să joace la barajul de promovare în Liga 1. Nimeni nu poate nega în acest moment că Steaua și-a câștigat meritul sportiv.

Echipa noastră este în primele patru ale acestui sezon de Liga 2. După această victorie, a ajuns la 5 puncte distanță de echipa de pe locul 5, Concordia. Așteptăm așadar să vedem cum FRF va justifica introducerea în barajul pentru promovarea în Liga 1 a unei echipe care nu a reușit nici măcar să câștige locul 4 în campionat. Domnule Zicu, vă dăm legătura!