concordia steaua 0-1

Concordia Chiajna – Steaua București, 0-1 (0-0)

E mai greu cu echipa de pe locul 11, decât cu cea de pe locul 2. După un meci bun făcut cu Unirea Dej, din care a obținut cel mai bun rezultat, victoria, Steaua a jucat execrabil cu Concordia Chiajna. Din fericire, a luat toate cele 3 puncte.

Concordia Chiajna: Chesneau – Simion, Palmeș, Maric, Bușu, Codrea (cpt.), Pațurcă, Burcea, Mihalcea, Mustacă, Rusescu

Rezerve: Duțu – Călințaru, Llullaku, Skytte, Cierpka, Oancea, Constantinescu, Catrina, Voinea

Antrenor: Eugen Trică

Steaua București: Dincă – Oroian, Beța, Sabău, Ilie, Drăghici, Bărbulescu (cpt.), Popa, Enceanu, Chipirliu, Chunchukov

Rezerve: Iancu – Sima, Em. Pacionel, Corbu, Calestru, Walace, Gheorghe, Trică, Bustea

Antrenor: Daniel Oprița

Pe un teren foarte greu, meciul a început cu Concordia în atac. Cum Steaua a părut să fie adormită, în primele 5 minute au avut loc două faze importante la poarta lui Dincă. Prima dată, Burcea l-a testat pe portarul stelist, de la 20 de metri. Apoi, la 2 minute distanță, Vlad Mihalcea a simulat grosolan în careul Stelei, dar a obținut doar un cartonaș galben, nu și penaltiul pe care îl căuta.

Mai departe, s-a jucat dur și fără chef, mai ales în ceea ce îi privește pe jucătorii lui Oprița. Aflați la o distanță confortabilă de 4 puncte față de locul 2, aceștia au părut în totalitate dezinteresați să joace și să câștige cele 3 puncte. Concordia, în schimb, a vrut. Doar că nu a putut.

La pauză, tabela partidei Concordia Chiajna – Steaua București arăta tot 0-0.

Jocul Stelei nu s-a schimbat nici după pauză. Greșeli multe, pase în lateral, viteză deloc. Mai mult, când Chipirliu a părăsit terenul în minutul 56, după ce a suferit o întindere, a părut că nu mai este nicio șansă ca Steaua să marcheze.

Asta au crezut probabil și cei de la Concordia. S-au înșelat însă, pentru că norocul a fost astăzi de partea Stelei. În minutul 80, ”militarii” au deschis norocos scorul. A marcat Chunchukov, după o bâlbâială a defensivei ilfovene.

Drăghici a intrat pe dreapta și a centrat într-un careu plin de apărători. Cu noroc, mingea nu a lovit niciun jucător ilfovean. L-a lovit însă în mână pe Chunchukov. Tot norocul a făcut ca arbitrul partidei să nu vadă hențul, bulgarul din atacul Stelei acoperind incidentul cu corpul său. Cum mingea s-a oprit aproape de el, Chunchukov nu a stat pe gânduri și a împins-o în poartă. Concordia Chiajna – Steaua București, 0-1.

Până la finalul partidei, Concordia s-a aruncat în atac. Nu a reușit însă să înscrie. Meciul Concordia Chiajna – Steaua București s-a terminat cu scorul de 0-1. O victorie importantă, obținută de Steaua după un meci foarte slab.