unirea dej steaua

Avancronică de play-off: Unirea Dej – Steaua

După eșecul suferit la Buzău, Steaua nu își mai permite pași greșiți. Are însă parte de o deplasare grea în această etapă. Steaua merge la Dej pentru a juca cu Unirea.

Unirea Dej nu a obținut încă niciun succes în acest play-off, având 3 înfrângeri și 2 egaluri în cele 5 meciuri jucate. Din păcate, așa cum istoria ne-a arătat deja, asta nu este neapărat o veste bună pentru Steaua, care în acest campionat s-a încurcat fix cu echipele care, aparent, treceau printr-o formă proastă. Chiar dacă Steaua a învins Unirea Dej cu 3-0 în primul meci din acest play-off, pentru că vorbim despre o deplasare lungă și despre un adversar care a fost surpriza plăcută a acestui sezon de Liga 2, e obligatoriu ca băieții lui Oprița să fie concentrați la maxim și să dea totul în acest meci.

Îi obligă clasamentul. Steaua e pe locul 2, la 2 puncte distanță de locul 1, ocupat de CSMS Iași, și tot la 2 puncte distanță de locul 3, ocupat de Oțelul. Este o poziție extrem de proastă pentru ”militari”, care sunt obligați să câștige la Galați.

În această etapă, CSMS Iași și Oțelul joacă între ele, la Iași. Un rezultat de egalitate între cele două i-ar permite Stelei, cu o victorie, să treacă din nou pe locul 1. În acest scenariu, ar avea același număr de puncte cu CSMS Iași și ar fi la 4 puncte distanță de Oțelul. Ar fi poate un scenariu mai bun decât unul în care Oțelul învinge la Iași.

Steaua nu trece neapărat prin cea mai bună formă în acest moment, dar stă mai bine ca Unirea Dej. Echipa probabilă a Stelei:

H. Iancu – Drăghici, Beța, Sabău, Ad. Ilie – Ad. Popa, Șt. Pacionel, Dav. Matei, Bodișteanu – Chunchukov, Chipirliu

Meciul Unirea Dej – Steaua București este programat pentru data de 29 aprilie, ora 12:00. Partida va fi transmisă pe Digi, Orange și Prima Sport.

FORZA STEAUA!