dunărea călărași steaua bucurești 0-1

Dunărea Călărași – Steaua București, 0-1 (0-0)

Steaua București a avansat în următoarea fază a Cupei României, după ce a învins cu 1-0 Dunărea Călărași. Steliștii au controlat partida dar nu au fost foarte eficienți în fața porții.

Steaua București: Ionuț Pop – David Maftei, Daniel Vîrtej, Costel Avram, Adrian Ilie – Valentin Bărbulescu, David Matei, Rober Sierra, Stephan Drăghici, Tsvetelin Chunchukov, Alexandru Boiciuc
Rezerve: Horia Iancu – Dean Beța, Alin Raicu, Mihai Dobrescu, Gianluca Mancuso, Mario Topuzov, Răzvan Florea, Alexandru Buziuc, Bogdan Chipirliu
Antrenor: Daniel Oprița

Cel care a decis culorile echipamentelor trebuie să își dea demisia!

Nici în această partidă Steaua nu a jucat în roșu și albastru. A jucat în gri, după ce în celelalte două meciuri a jucat în albastru închis. Nu are sens.

Steaua București are culorile roșu și albastru și trebuie să joace în roșu și albastru. Omul care a decis că echipa noastră trebuie să joace în gri și albastru închis trebuie să fie dat afară imediat. Nu contează că vorbim despre al doilea și al treilea set de echipamente, clubul nostru nu are nevoie de alte culori decât de cele oficiale.

Și nu vorbim aici despre un presupus ghinion pe care l-ar aduce purtarea altor culori, deși primele 3 partide din acest sezon au fost slabe, Dunărea – Steaua fiind singura victorie. Vorbim aici despre imaginea Stelei.

Steaua are o problemă cu fanii. Trebuie să atragă mai mulți fani la stadion. Nu o va face niciodată în gri. O va face în roșu și albastru, pentru că acestea sunt culorile Stelei.

Sperăm ca în următoarele meciuri să nu mai vedem aceste tricouri. Pentru meciurile de acasă, Steaua poate juca în roșu și albastru. Iar pentru meciurile din deplasare poate juca în albastru și roșu.

Dunărea – Steaua, un nou meci modest

Steaua nu are un start prea bun de sezon. Chiar dacă în partida cu Dunărea Călărași a folosit mai multe rezerve, Steaua ar fi trebuit să învingă fără probleme. Meciul a fost însă unul chinuit. Da, steliștii au atacat și au dominat, dar eficiența oamenilor de atac în fața porții celor din Călărași a fost jenantă.

În această fază a Cupei României și jucând cu o echipă de Liga 3, clubul nostru ar fi trebuit să facă spectacol. Un scor de 3-0 sau 4-0 pentru Steaua ar fi fost un ”Mulțumesc” corect pentru suporterii care au însoțit echipa în număr mare și în această a treia deplasare consecutivă a sezonului.

În schimb, suporterii au primit un 1-0 chinuit. Golul Stelei a fost marcat în startul reprizei secunde. La o fază de atac, în minutul 51, un fundaș advers a respins greșit o centrare trimisă de Adi Ilie, mingea a ajuns la Topuzov, care a trimis-o cu stângul în poartă din marginea careului mic.

Acesta a fost și scorul partidei. În niciun moment Dunărea nu i-a pus Stelei probleme, dar asta nu șterge cu nimic dezamăgirea unui joc modest, pe care fotbaliștii steliști l-au tratat cu superficialitate. Dacă vor continua cu aceleași aere de vedetă și așteptând ca adversarul să se dea la o parte, jucătorii steliști nu vor realiza foarte multe în acest sezon.

Cu Dunărea, Steaua a avut noroc și a câștigat. În primele 2 meciuri, însă, norocul nu a fost de partea noastră. În fiecare din ele am pierdut puncte, deși le-am fi putut câștiga pe amândouă.

Meciul Dunărea – Steaua s-a încheiat cu un șut destul de periculos al unui jucător din Călărași oprit de portarul Pop. Ar fi fost rușinos dacă partida ar fi intrat în prelungiri.