corupții de la conducerea țării vor să ne omoare

Corupții de la conducerea țării vor să ne omoare

Bătrâni torturați în azile, copii uciși pe străzi de beizadele drogate, case aruncate în aer și oameni arși de vii. Acestea sunt doar câteva din oribilele știri ale acestei veri. România pare un stat eșuat, o țară fictivă dintr-un film horror, în care cetățenii trăiesc în frică și unde sunt mereu victime. Și ce concluzie putem trage de aici? Doar una: corupții de la conducerea țării vor să ne omoare.

Probabil că ați aflat deja povestea lui Ionel B. din Crevedia. El e bărbatul care a murit acum câteva zile, după ce a făcut infract, când și-a văzut soția arsă în urma exploziei stației GPL. De 2 ani s-a tot chinuit să le atragă autorităților atenția că stația respectivă nu funcționează corect, că există scurgeri de gaze. Timp de 2 ani, omul s-a temut de ce era mai rău. Apoi fix ce era mai rău s-a întâmplat.

Stația GPL care funcționa ilegal, doar pentru a-i îmbogăți pe niște pesediști, a sărit în în aer. Florica, soția lui Ionel, a ars de vie. Văzând-o arsă, Ionel a murit și el, de infarct. Au murit degeaba. Au murit deși nu trebuiau să moară. Au murit deși ISU a trimis către 7 instituții ale statului rapoarte cu neregulile descoperite la acea stație încă din 2020. Au murit pentru că așa au vrut cei care conduc România.

La fel ca cei doi soți, și cei doi copii uciși de beizadeaua drogată la 2 Mai au murit pentru că așa au vrut cei care ne conduc țara. Și Alexandra Măceșanu, și cei din Colectiv, și mulți alții. Și dacă o să murim și noi, sunt șanse mari să murim tocmai pentru că asta își doresc hoții care conduc România.

Ei ne urăsc, ei nu ne suportă, ei sunt scârbiți de noi și ne vor morți. Pentru că noi nu suntem ca ei, noi nu suntem hoți, nu suntem corupți, nu suntem șmecheri, beizadele, interlopi, nenorociți. De fiecare dată când se uită la noi, ei își văd defectele și ne urăsc și mai tare. Și ne vor morți!

Au distrus instituțiile publice, după ce le-au umplut cu lepre, incompetenți, hoți și proști

Alexandra Măceșanu a sunat la poliție și a cerut ajutor. Angajatul din bani publici care i-a răspuns a luat-o la mișto. N-a crezut-o. Pe Ionel B. l-au crezut. Au făcut anchetă, dar tot degeaba. Nu le-a păsat destul de viața sa ca să facă ceva. Au preferat să lase afacerea pesediștilor să meargă mai departe. Să le fie lor bine, că doar ei contează, nu Ionel și nevasta sa.

Așa cum contează și beizadeaua drogată pe care poliția a lăsat-o să circule liniștită, chiar sub influența drogurilor, ca să omoare doi copii nevinovați care n-au avut șansa de a se bucura de viață! Atât de mult contează beizadeaua încât cea care îl va apăra pe ucigaș în fața legii este chiar avocata PSD Constanța.

Ăla contează, nu cei doi copii pe care i-a omorât. Pentru ăla se zbat ăștia care conduc România, nu pentru cei doi copii. Nu pentru Ionel și soția lui. Nu pentru Alexandra Măceșanu. Și în niciun caz nu pentru noi.

Pentru noi, au umplut instituțiile statului cu lepre, cu pile, cu incompetenți, hoți, proști. I-au băgat acolo ca să fure. Ca să fure pentru ei și ca să îi îmbogățească. I-au băgat acolo ca să se asigure că vor rămâne mereu la putere. I-au băgat ca să ne facă nouă felul, că așa știu sigur că nu va mai vota nimeni cu altcineva.

Corupții care conduc această țară vor ca noi să murim, pentru ca ei să poată trăi ca regii, fără griji. Și sclavii lor asta fac. Distrug această țară și ne distrug pe noi.

Vor să scape de Talpan, ca să distrugă Steaua și ca să îl îmbogățească pe Becali

Toate aceste nenorociri se pot vedea foarte ușor și la clubul Steaua București, care nu e altceva decât o variantă în miniatură a României. Da, Steaua e România, dar de un milion de ori mai mică. Funcționează însă după același mecanism. Are un președinte, o clasă conducătoare, oamenii de mijloc și de jos, care fac toată treaba, plus resurse numai bune de parazitat.

Talpan e unul dintre puținii din club care își fac treaba. Și-a tot făcut-o și, pentru că și-a făcut-o, în ultimii ani a avut doar de suferit. Ca să înțelegeți cum stau lucrurile, chiar comandantul clubului, Bichir, a recunoscut că Talpan a fost sancționat de un alt comandant, Hîncu, pentru că și-a făcut treaba și pentru că a încercat să apere clubul Steaua.

De ce i s-a întâmplat lui Talpan asta? Pentru că Talpan este unul dintre acei puțini angajați la stat care sunt serioși, muncitori, corecți. El nu fură. El nu stă la discuții cu corupți și interlopi, nu le duce cafele. Dacă ar fi făcut-o, ar fi avut doar de câștigat. Ar fi fost avansat în grad, ar fi primit măriri.

Talpan în schimb a ales să fie un om corect. A ales să își facă treaba corect și să câștige procese pentru Steaua și pentru statul român. Dar corupții care conduc această țară nu vor asta. Ei vor ca statul să piardă în lupta cu foști pușcăriași precum Becali. Nu vor să câștige. Vor să piardă. Vor ca Becali să se îmbogățească de pe urma Stelei. Și dacă Steaua se duce dracului, cui îi pasă?! Dacă nu le-a păsat de viețile unor copii, credeți că le pasă de un club sportiv?!

Așadar Talpan a fost atacat și hărțuit. Când acesta a obosit, încetul cu încetul, corupții s-au apucat să distrugă toată munca sa.

Totul a început cu Dîncu, care le-a promis suporterilor că le dă 1% dacă nu comentează când Steaua o să fie înlocuită cu o nouă clonă. Și ca minciuna să fie cât mai puternică, Dîncu s-a prezentat drept un mare salvator al Stelei.

A pornit un proiect de modificare a legii sportului, doar pentru a-l retrage. Motivul? Ca să îi convingă pe suporteri că asocierea, adică înlocuirea Stelei cu o clonă, este singura soluție. Că poate nu toți suporterii s-au mulțumit cu acel 1% promis.

Și, din păcate, suporterii au acceptat. A fost destul. Când hoții care conduc acest stat au văzut că suporterii steliști nu protestează, la fel cum nu protestează nici cetățenii acestei țări, au apăsat pe pedala de accelerație.

Imediat, FC Fcsb și-a făcut apariția în Ghencea. Da, Talpan a încercat să se opună, dar a fost degeaba. Și pentru că a comentat, Ciolacu i-a trimis corpul de control al primului ministru pe cap. Că de aia s-a dus corpul de control în Ghencea. Nu ca să vadă dacă au fost încălcate legi, că au știut cu toții că nu au fost încălcate. Corpul de Control a fost trimis în Ghencea ca să îl hărțuiască pe Talpan!

L-au hărțuit, l-au atacat, au încercat să îl umilească și i-au luat din nou din salariu. Au pus mereu presiune pe el, deși el nici măcar nu a participat la negocierile dintre FC Fcsb și Steaua, acolo unde a fost prezent doar Bichir.

Vor să îl facă să plece. Nu mai e niciun secret. Vor să scape de Talpan. Legal nu pot, pentru că omul e corect. Talpan respectă legile, își face treaba, ba chiar are succes în tot ceea ce face. Nu-l pot da afară, dar îl pot hărțui.

Și poate că Talpan va ceda într-o zi. Pe asta mizează ei. Iar când asta se va întâmpla, îl vor înlocui cu o pilă, cu o lepră, cu un hoț, cu un nenorocit. Îl vor înlocui cu un sclav care poate că va uita acasă documentele necesare pentru a câștiga procesele cu Becali. Îl vor înlocui cu un sclav care nu va protesta când Becali va dori din nou să joace în Ghencea.

Îl vor înlocui cu un sclav care nu va comenta atunci când ei vor distruge Steaua, doar ca să mai poată da Becali câteva țepe statului român, ca să mai strângă Becali câteva milioane.

Nu credeți că asta vor să facă? Uitați-vă în jurul vostru.

Spitalele sunt murdare și pline de doctori incompetenți, care cer zilnic șpagă. În tribunale, ai mari șanse să dai peste o judecătoare ajunsă în acea poziție pentru că a știut ce poziție să ia în fața cui trebuie. La poliție o să dai peste pile care îți vor râde în nas când le vei spune că au intrat criminalii peste tine în casă. Și când te vor omorî, presa vândută va scrie că totuși tu n-ai fost un om chiar așa de bun, deci n-are rost să plângă nimeni după tine.

Și la fel vor face și cu Steaua. Acum ne spun că au făcut dreptate. A intrat hoțul pe stadionul Steaua pentru că așa e corect. Așa cum era corect ca stația GPL să funcționeze chiar dacă scurgerile de gaze puteau fi simțite de la sute de metri distanță. Cum era corect ca beizadeaua drogată să poată să conducă mai departe, chiar dacă a fost prinsă drogată. Cum era corect ca Alexandra să fie luată la mișto.

Corupții de la conducerea țării vor să ne omoare și pe noi, vor să omoare și Steaua, vor să omoare tot ce încă e bun în România. Nu se vor opri până când nu vor lăsa în urma lor altceva în afară de cimitire și pustiu. Nu se vor opri, dacă nu îi oprim noi!