Burleanu

Ultima ora: Explicatiile lui Burleanu in cazul FC FCSB SA

Acum cateva minute, in urma incheierii sedintei comitetului executiv, Burleanu a explicat ce se va intampla cu FC FCSB SA.

„Fotbal Club FCSB SA! Aceasta va fi noua denumire cu care noi vom opera. Cunoaşteţi faptul că era deja o decizie a instanţei, iar noi nu am făcut altceva decât să luăm act de această solicitare. Începând de astăzi vom folosi această denumire. Denumirea completă începând de astăzi nu mai este FC Steaua, ci Fotbal Club FCSB SA. Vom avea o comunicare cu UEFA şi vom anunţa ce se întâmplă cu coeficientul european al echipei”, a declarat Răzvan Burleanu.

Asadar, problemele nu s-au terminat inca pentru FC FCSB. Urmeaza ca UEFA sa se pronunte in ceea ce priveste coeficientul sau european.

E trist, insa, ca UEFA inca nu a auzit despre aceasta problema. FRF nu si-a facut treaba si cu siguranta va incerca sa induca in eroare si mai mult, si de acum inainte. Steaua Bucuresti nu trebuie sa mai astepte, ci sa trimita cat mai repede o notificare proprie catre UEFA.

FC FCSB a jucat ilegal, folosindu-se de coeficientul Stelei. Acest furt nu mai poate continua. Daca Burleanu si FRF vor refuza si acum sa prezinte toate informatiile catre UEFA, atunci Steaua, prin Talpan, va trebui neaparat sa ia masuri si impotriva lor.

Pana acum, FRF a ocolit legile si chiar propriile sale regulamente, pentru a proteja FC FCSB SA, folosindu-se de diferite scuze. Prin actiunile sale, aceasta institutie a adus prejudicii Stelei, fiind complice la furtul comis de echipa lui Becali.