becali

A innebunit berbecul

Conferinta de presa tinuta azi de oficialii Stelei Bucuresti l-a facut pe Becali sa isi iasa din minti. Astfel, fostul puscarias a sarit din nou sa-si faca dreptate, la televiziunile vasale. Insa nu a reusit decat sa se faca din nou de rusine.

” Ar trebui să joace în Liga a cincea, pentru că aşa e legea. Contează să fie dreptate şi lege.” a urlat Becali, provocandu-le zambete celor care il ascultau. ”În al doilea rând, contează să mai stea acolo pentru că dacă mai stau acolo, se vor plictisi şi nu vor avea răbdare să mai stea acolo. Vai de capul lui Lăcătuş. În fiecare an m-ar costa un milion de euro ca să iau o echipă care să ţină formaţia lui Lăcătuş în Liga a cincea.”

Asa cum stim deja, nu exista nicio lege care sa spuna ca Steaua trebuie sa inceapa din liga a cincea. Nici lege sportiva, nici lege a tarii. Insa Becali nu cunoaste legile. Nu l-au interesat niciodata si le-a incalcat toata viata. Si pe cele sportive, dar mai ales pe cele ale statului. E bine, totusi, ca fostul puscarias a recunoscut ca si-ar dori ca echipa noastra sa dispara. Il doare rau de tot existenta ei, pentru ca stie ca ea e Steaua Bucuresti. Cat timp va exista ea, FC Fcsb nu va mai putea niciodata sa spuna ca e Steaua.

”Ei mi-au făcut cel mai mare bine. Mi-au luat Peluza Sud de pe cap. Altceva!? Nimic nu mi-au luat! Nu-mi pasă că mi-a luat terenul, Naţional Arena e mult mai frumoasă,” a mai zis Gigi.



Nu, smechere, nu Steaua ti-a luat Peluza Sud de pe cap. Peluza Sud te-a batut. Peluza Sud a luptat alaturi de Steaua, alaturi de Talpan, alaturi de Steaua Libera. Si noi, toti, impreuna, te-am batut! Nu tu ai scapat de noi. Noi am scapat de tine si ti-am luat tot. Ti-am luat jucaria. Iar Talpan o sa-ti ia si banii, la anul.

”Oamenii simpli reacţionează la duşmănie şi la răutate şi atunci zic ”băi, hai să-i umplem stadionul lui Becali!” Şi sunt acum 15.000 de bilete vândute pentru meciul cu Plzen şi vor fi şi mai mulţi. Măgăriile pe care le fac ei îi aduc pe suporteri şi mai aproape de mine.”

Aceiasi oameni simpli vor face stanga imprejur in momentul in care se va vedea ca tu nu ai nici palmaresul Stelei. Sau chiar mai repede, daca Viktoria Plzen va da cu terenu-n cap, asa cum ar trebui sa faca. Hai Viktoria Plzen!



”Dacă îi dau 15.000 de euro pe lună lui Lăcătuş şi 10.000 de euro lui Iovan uită de CSA Steaua. El s-a dus să lucreze acolo. De-aia nu sunt supărat pe el, că s-au dus să lucreze acolo. Aşa şi cu Iovan. Păi, ce, iubeşe el CSA-ul? Nu, el s-a dus acolo să muncească”, a tunat Becali.

Pai da-i, smechere. Te dai cel mai tare, cel mai bogat, dar jucatorii tai sunt neplatiti cu lunile iar Dica antreneaza pe un salariu mai mic decat cel al unui antrenor de liga a doua. Scoate banii, daca esti asa bogat si puternic si arunca-i la bataie. Cumpara jucatori, incearca sa ne impiedici sa promovam. Haide, sa te vedem! Te-am batut pana acum, de atatea ori, o sa te batem si de acum inainte. Si in teren, dar si in afara lui, prin tribunale, la TAS sau unde mai vrei tu.

Oamenii asociază Steaua cu numele meu, e o dragoste între oameni, Steaua și Becali.”

Iar esti confuz. Dragostea nu e intre oameni, Steaua si tine. E intre tine, FC Fcsb si oi. Cam cum a fost intotdeauna.

”Avem emblemă mai frumoasă decât a lor și, în plus, Național Arena e mai frumoasă decât Ghencea. Pe deasupra, mi-am făcut și cea mai tare academie, unde vor crește mii de jucători.”

<- Pentru raspuns, vedeti poza alaturata.

”Ei nu pot juca in prima liga. E impotriva legilor firii,” a mai bolborosit Becali.

Iar esti pe langa. Noi stim ca Firea ti-e fina si primar in capitala. Dar asta nu inseamna ca are voie sa dea legi. Si in niciun caz nu legi care sa ii interzica Stelei sa iti faca tie viata grea. Iar Steaua fix asta o sa faca. Noi fix asta o sa facem. O sa te suparam foarte tare, asa ca pregateste-te!

 

Photo credit: Ne-a Gigi