Steaua Bucuresti abonamentele

Steaua cauzeaza noi victime

Este socant, stiu. Tot mai multi oameni mor de grija Stelei. Deschizand azi unul din ziarele de sport din Romania, am dat peste un articol care prezenta clubul nostru drept un cuib de mafioti. Cu un titlu bombastic si cu propozitii apasatoare, materialul incearca sa dea impresia ca descrie crima secolului. E vorba, evident, doar despre inscrierea Stelei in liga a patra.

„AMFB vrea cu orice pret CSA Steaua in Liga a patra”, „AMFB face tot ce se poate ca sa-i gaseasca un loc”, „Becali devine tot mai nervos pe masura ce Steaua Armatei devine o echipa reala”, „AMFB studiaza 2 posibilitati, sa desfiinteze liga a cincea sau sa mai faca o liga” – acestea sunt doar cateva din frazele si ideile care apar in articol. Un om care nu cunoaste subiectul, ar putea crede din el ca are loc o mare nedreptate. Ar putea crede ca Steaua face trafic de influenta sau ca cei de la AMFB sunt gata sa distruga alte echipe pentru a-i face loc echipei noastre. Nu e asa.

Pana acum, GSP(cred ca v-ati dat oricum seama ca despre ei e vorba) a publicat doar articole negative despre Steaua. Ba articole in care incearca sa ne prezinte drept o povara economica pentru tara, ba articole in care ne prezinta drept ceva grup secret, care doreste sa-i faca rau lui Becali, ba articole ca cel despre care vorbim acum. Adevarul nu apare niciodata scris. Iar adevarul este ca regulamentul permite inscrierea Stelei in liga a patra.



Daca AMFB chiar cauta solutii ca noi sa jucam acolo, foarte bine. E vorba despre Steaua Bucuresti, cea mai buna echipa de fotbal din Romania. Ar fi trebuit sa ni se permita sa incepem din liga a doua, cum s-a intamplat cu altii. Poate chiar din prima liga, dat fiind faptul ca Becali ne-a luat ilegal locul. Insa oficialii Stelei nu au cerut niciodata acest lucru. Au cerut doar sa fie lasati sa mearga pe drumul corect, normal. Si nici asta nu e destul pentru acesti studenti ai teoriei conspiratiei, care vad doar cluburi departamentale si tancuri peste tot.

Cititi aceasta fraza: „Să fondeze și Liga a 6-a, dar să impună criterii pe baza cărora Armata să poată fi primită în L4.” Observati va rog cum este numita Steaua. „Armata!” Acesti nesimtiti nu indraznesc nici macar sa ne spuna pe nume, ca sa nu-si supere stapanul. Nu au nicio retinere in a-i spune echipei lui „Steaua”, desi nu are voie sa foloseasca acel nume. Insa noi suntem intotdeauna „CSA”, „armata”, „Steaua Armatei”, „Steaua lui Lacatus”.

Steaua Bucuresti ii sperie. Ii sperie chiar foarte tare. Din acest motiv folosesc texte precum „Lui Becali îi va fi, cu adevărat, greu s-o țină pe Steaua în Liga a 5-a”. Dar, desteptilor, e cumva de datoria lui Becali sa ne tina acolo? E asta cumva meseria lui?

In loc sa fie revoltati de faptul ca patronul din umbra al unui club din liga intai tocmai a anuntat ca o sa faca tot ce ii sta in putere ca sa impiedice alt club sa promoveze, lucru care este destul de aproape de granita ilegalitatii, pe ei ii deranjeaza tot Steaua. Pentru ca vrea sa joace in liga a patra.

Astazi, a fi Steaua este o crima pentru baietii astia. La fel si a incerca sa intri in liga a patra. Orice le afecteaza stapanul e o crima. Doar el este nevinovat. Doar el are voie sa fure, sa incalce regulamente, sa sechestreze oameni, sa dea tepe, sa prejudicieze statul cu milioane de euro.

Acesti indivizi mor de grija Stelei. Si puteti fi siguri ca, in curand, va aparea un articol si despre aceste „victime”.