cupa romaniei steaua bucuresti benfica noua generatie

Cupa Romaniei – Steaua Bucuresti – AFC Benfica Noua Generatie

Steaua Bucuresti se intoarce in Cupa Romaniei! Cea mai galonata echipa din istoria acestei competitii, cu 20 de cupe castigate pana in prezent, va juca maine primul sau meci de cupa, de la reactivare.

AMFB a facut anuntul saptamana trecuta. Steaua va juca in primul tur al Cupei Romaniei pe Bucuresti cu AFC Benfica Noua Generatie, o echipa din Liga a V-a. Desi numele adversarului nu spune nimic, meciul de maine va fi un test bun pentru ros-albastrii. Elevii lui Ion Ion vor fi nevoiti sa joace trei meciuri intr-o saptamana (meciul de vineri, cu Sportul Studentesc, meciul de cupa si meciul din etapa a treia, cu Progresul 2005) si vor putea observa efectele pregatirii din aceasta vara.

In meciul cu Sportul Studentesc, antrenorul Ion Ion a trimis pe teren urmatorul 11:

22. Horia Iancu (cpt.) – 2. Mihai Butoi, 4. Ştefan Pădureț, 20. Bogdan Sitaru, 3. Andrei Grigore – 25. Claudiu Zamfirescu, 21. Ghiță Constantinescu, 16. Adrian Vâlcea, 8. Cadolar Curt, 10. Alin Predescu – 9. Cătălin Mirea 

A fost vorba de aceeasi echipa folosita si in prima etapa, in victoria cu Venus. Asadar, putem sa ne asteptam ca macar o partea, daca nu chiar toti acesti jucatori sa fie odihniti pentru acest meci din Cupa Romaniei. In locul lor vor intra pe teren, cel mai probabil, fotbalistii folositi mai putin in acest sezon.

Benfica Noua Generatie a terminat sezonul trecut al ligii a cincea pe locul 16 din 20.

Meciul Steaua Bucuresti – Benfica Noua Generatie va avea loc marti, 12 septembrie, de la ora 16.00, pe Terenul 5 din complexul sportiv Steaua.

Forza Steaua!