steaua bucuresti poli bucurești

Avancronică: Steaua București – ACSU Poli București

Etapa cu numărul 6 îi aduce în Ghencea pe ”studenții” de la ACSU Poli București, echipă care a promovat în Liga 4 în acest sezon. Pentru Steaua, meciul este cât se poate de important. O victorie îî va trimite pe ”militari” direct pe primul loc, înainte de derbyul cu dușmanii de moarte, Dinamo București.

ACSU Poli București e una din acele echipe care dau gust fotbalului, chiar și fotbalului de la nivelul Ligii 4. O echipă mică, cu fotbaliști tineri, făcută de iubitori ai fotbalului, din dragoste pentru fotbalul la nivel organizat, fie el și inferior, pentru iubitori ai fotbalului.

Și nu încape îndoială că cei de la ACSU Poli București iubesc fotbalul. E destul să te uiți cum au prezentat meciul cu Steaua pe pagina proprie de Facebook ca să înțelegi că ”studenții” vor sărbători mâine, indiferent de rezultat. Și e normal să sărbătorească. Un meci contra Stelei București este mereu un motiv de bucurie, mai ales pentru cei care au fost conduși către fotbal chiar de realizările obținute de oameni precum Lăcătuș sau Iovan.

Steaua București vs. ACSU Poli București

Etapa trecută, Steaua a câștigat cu greu meciul cu Progresul 2005. Doar golul lui Caetano a făcut ca cele 3 puncte să vină în Ghencea. Așadar, steliștii vor trebui să își ia revanșa în fața fanilor. ACSU Poli București ocupă în acest moment locul 12 în campionat. Pare adversarul perfect pentru o pregătire bună înainte de meciul cu Dinamo, echipă care a început această etapă cu o victorie, 4-3, acasă la Bucharest United.

Cum Ștefan Pădureț a părăsit terenul accidentat, în meciul cu Progresul 2005, probabil că Lăcătuș va trimite în teren un prim 11 fără fundașul nostru de națională:

Steaua București: 22. Iancu (cpt.) – 5. Iordache, 24. Jitaru/13. Nițu, 20. Sitaru, 23. Ogică – 16.Vîlcea, 21. Constantinescu – 26. Mărgărit, 7. Răsdan, 10. Predescu – 9. Mirea

Meciul va avea loc mâine, de la ora 17.00, pe terenul 5 din complexul sportiv Steaua.