S-a modificat schimbarea. Becali e în sfârșit acționar majoritar la FC Fcsb

acționar majoritar

Acum câteva săptămâni v-am dezvăluit că Becali deține doar o acțiune la FC Fcsb. Se pare, însă, că între timp a mai avut loc o schimbare în acționariatul echipei cu nume format doar din consoane. Acum, Becali e acționar majoritar.

Modificările au fost publicate in Monitorul Oficial în data de 18 februarie. Vasi Geambazi a cedat toate acțiunile, în timp ce tatăl său a renunțat la toate mai puțin una singură. Gigi Becali a preluat totul. Astfel, participarea sa la beneficii și PIERDERI este de 99,98%. Acest aspect e unul foarte, foarte important, deoarece demonstrează ceea ce știam deja. Familia Geambazi nu a dorit să fie obligată să plătească prejudiciul de 37 milioane euro. Acum că e acționar majoritar, Gigi Becali va fi obligat să plătească totul din propriul buzunar.

Pentru Steaua București, acesta poate fi un semn foarte bun. Poate fi un semn cum că Florin Talpan e pe cale să obțină respingerea suspendării procesului pentru recuperarea prejudiciului. Mai mult, din sursele noastre, chiar în această săptămână se va judeca cererea sa.

acționar majoritar

Șobolanii au părăsit corabia. Sfârșitul FC Fcsbului este tot mai aproape!

P.S. Va fi de asemenea interesant să vedem cum va proceda FRF de acum înainte. În urma declarațiilor sale xenofobe, rasiste și misogine, Becali și FC Fcsb ar trebui să plătească. În cazul clubului, acesta ar trebui dezafiliat, dacă nu măcar depunctat și penalizat cu o amendă serioasă. UEFA nu acceptă declarații rasiste, xenofobe, misogine sau intolerante.