carmen steaua

Avancronică: Carmen București – Steaua București

După mai bine de 3 luni de așteptare, fotbalul s-a întors la Steaua. Pentru băieții lui Lăcătuș și Iovan, returul va începe mâine, de la ora 15.00. Adversar va fi Carmen București, una dintre contracandidatele la promovare.

Pregătire bună în Antalya

Steaua a avut parte de un cantonament foarte bun în Antalya, cu acces la o bază modernă de pregătire și meciuri contra unor echipe tari. Steliștii s-au mișcat bine, obținând câteva rezultate bune. Din păcate, perioada de pauză dintre tur și retur vine și cu un mare minus. Steaua s-a mișcat slab la transferuri, pierzând mai mulți jucători, pe care i-a înlocuit cu doar 2 fundași noi și 2 portari.

Marius Lăcătuș a anunțat însă că dorește să le dea o șansă și tinerilor de la U19. Rămâne de văzut dacă aceștia se vor impune. Unii dintre ei, Adi Ilie în special, s-au folosit de șansele oferite de Lăcătuș și au avut evoluții bune în Antalya. Acum urmează meciurile oficiale, unde băieții vor deveni bărbați.

Echipa probabilă a Stelei

Într-un interviu acordat recent, Marius Lăcătuș a vorbit despre tacticile exersate în Antalya. Astfel, acesta a anunțat că Steaua a pregătit două formule diferite, 4-3-3 și 4-2-3-1. Cu Carmen, Steaua va folosi cel mai probabil 4-2-3-1, o formulă mai conservatoare, care nu va permite adversarului să își creeze prea multe ocazii.

Steaua București: Iancu – Iordache, Pădureț, Sitaru, Lucas – Vîlcea, Aldea – Robu, Răsdan, Predescu – Matheus

Despre Carmen București

Carmen s-a folosit din plin de pauza competițională. Chiar a reușit să crească numărul vedetelor din lot, aducându-l pe Hristu Chiacu. Acesta li s-a alăturat lui Stelian Stancu și Liviu Ganea, alți doi fotbaliști veterani ai Ligii 1. Iar Chiacu nu a fost singurul Transfer.

Carmen i-a mai adus si pe Cristi Jitaru, chiar de la Steaua, Alin Patrascu (Liga 2), Madalin Ciupitu (Comprest GIM) și pe Ovye Shedrach, campion al Republicii Moldova cu Milsami Orhei, în sezonul 2014-2015.

Foarte important pentru Steaua, Carmen a anunțat chiar astăzi o schimbare și în ceea ce privește banca tehnică. Astfel, Daniel Iftodi, fostul mijlocaș al Stelei, a fost adus ca antrenor principal. Pentru Steaua, această schimbare s-ar putea să fie un avantaj important.

Le ținem pumnii băieților noștri!

Forza Steaua!