play-off steaua dinamo bucurești

Avancronică de play-off – Steaua București – Dinamo București

Sezonul regulat al Ligii 4 a luat sfârșit, dar lupta pentru promovare continuă. Steaua București va da piept mâine, 27 mai, cu eterna rivală, Dinamo București, în prima etapă a play-off-ului de promovare în Liga 3. Victoria devine astfel de două ori mai importantă.

Echipa probabilă a Stelei în meciul de play-off cu Dinamo

Steaua București: Horia Iancu – Alin Iordache, Ștefan Pădureț, Florin Stoica, Victor Manu – Adrian Vîlcea, Ghiță Constantinescu – Alin Predescu (Alin Robu), Florin Răsdan, Lucas – Matheus

Ne putem aștepta ca Marius Lăcătuș și Ștefan Iovan să trimită pe teren cel mai bun unsprezece posibil. Pentru Steaua, e important nu doar să câștige meciul, dar și să se asigure că nu va pierde prea multă energie încă din primul meci. În 7 zile, băieții vor juca 3 meciuri și trebuie să le câștige pe toate 3.

Din fericire, Lăcătuș și Iovan au la dispoziție aproape întreg lotul, singurul care lipsește fiind Cosmin Mihai, accidentat în partida cu Victoria. Chiar mai mult, Steaua va avea parte și de un foarte mare ajutor din partea suporterilor. E puțin probabil ca cele trei contracandidate să fie susținute în aceste meciuri de numere semnificative de suporteri, pentru simplul fapt că acestea nu prea au suporteri. Astfel, steliștii vor domina cu siguranță tribunele și, prin spectacolul oferit, își vor împinge favoriții de la spate, oferindu-le un plus care le va prinde cu siguranță foarte bine.

Așadar, fotbaliștilor steliști le mai rămâne un singur lucru de făcut: să trateze cu maximă seriozitate fiecare meci. Dacă vor fi concentrați și dacă vor juca la fel cum au jucat până acum, e greu de crezut că vreuna din cele trei echipe îi va putea încurca.

Steaua – Dinamo, primul meci din play-off, va avea loc luni, 27 mai, pe stadionul Sportului, din Regie, de la ora 18:30.

Forza Steaua!