Victor Ponta

Șoc și groază! Mickey Mouse e oaie, nu șoricel!

O vorbă veche spune că, dacă vrei să vezi ce caracter are un om, e destul să te uiți la cei care-l urăsc. Vorba asta merge și pentru Florin Talpan. Ați văzut cine îl urăște pe el? Indivizi ”răcoroși”, precum Gigi Becali sau MM Stoica, suporteri care iubesc doar rezultatele, indiferent de echipă, și, mai nou, politicieni pe care îi urăște întreaga țară, ca Victor Ponta.

Da, fostul premier îl urăște pe Talpan. Nu doar că îl urăște, dar îl și consideră vinovat pentru tot răul din fotbalul românesc. Într-un interviu pentru Fanatik, acesta a declarat că:

“Eu cred că individul ăla de la CSA Steaua, Talpan, este groparul Stelei, unul dintre groparii sportului din România. Toate lucrurile pe care le-a spus şi făcut sunt realmente aberante. Nu trebuie să îți placă de Gigi Becali, să fii de acord cu el, dar nu poţi face tot ce a făcut individul ăsta, Talpan (face un gest de lehamite). Pentru mine, da, FCSB este Steaua. Mă uit la ei și îi consider Steaua!”

Fiți sinceri. Ați văzut vreodată ceva mai tare?

Știm cu toții că Victor Ponta nu se prea pricepe la nimic. Dar nici măcar la fotbal?! La asta se pricepe tot românul!

Ce surpriză! Victor Ponta și sistemul sunt împotriva lui Talpan!

”Talpan este groparul Stelei, unul dintre groparii sportului din România”, spune Victor Ponta. E bine că am găsit în sfârșit vinovatul. Era păcat să nu știm cine a distrus sportul românesc. Dacă nu ne-ar fi spus pierzătorul alegerilor prezidențiale din 2014, poate c-am fi crezut că alții sunt de vină. Poate că am fi crezut că vinovați sunt Victor Ponta și prietenii lui, Becali, Copos, Borcea, etc.

E aproape amuzant cu sistemul încearcă să îi distrugă pe cei care nu sunt parte din sistem.

La fel ca Victor Ponta, Florin Talpan e și el un funcționar public. Însă asemănările dintre cei doi se opresc aici. În timp ce Victor Ponta nu a realizat nimic în întreaga sa carieră, Florin Talpan a apărat cu succes, de nenumărate ori, interesele clubului Steaua București.

Colonelul de justiție stelist s-a bătut cu avocați plătiți cu sume grele și i-a bătut. A învins escroci și a salvat Steaua. Steliștii nu îl vor uita niciodată. Dar pe Victor Ponta?

Și de el își vor aminti românii. Și-l vor aminti ca unul dintre acei politicieni pe care i-a urât toată țara. Și-l vor aminti pentru nesimțirea cu care încă tratează subiectul ”Colectiv”. Și-l vor aminti ca acel candidat care a pierdut cursa pentru prezidențiale deși avea totul de partea lui, sistemul, presa murdară, banii, hoții, tot.

Victor Ponta, juristul care nu respectă legea

Nu trebuie să îți placă de Gigi Becali, să fii de acord cu el, dar nu poţi face tot ce a făcut individul ăsta, Talpan (face un gest de lehamite). Pentru mine, da, FCSB este Steaua. Mă uit la ei și îi consider Steaua!”

Când citești ce a spus acest individ și îți mai și aduci aminte că a fost procuror, nu ai cum să nu râzi. Doar că nu prea e de râs. Acest individ a fost procuror. Lui i se pare normal să nu respecți două decizii judecătorești. 

Acest individ a fost și prim-ministru, dar i se pare normal ca un bun al statului să fie folosit abuziv de un fost pușcăriaș. 

Chiar nu e de mirare că țara asta îl urăște atât de mult.

Felicitări, domnule Talpan!

Fix când credeam că nu ne poate place Talpan mai mult, primim cadoul acesta. Și da, prieteni. Când Victor Ponta spune despre tine c-ai făcut rău, înseamnă c-ai făcut foarte, foarte, foarte bine.

După aceste declarații, reușim și noi să înțelegem cât de mult bine a făcut Talpan. Și nu doar asta, ci și cu cine a fost nevoit să se lupte.

Prima mare victorie a lui Florin Talpan a venit în data de 3 decembrie 2014, după ce Victor Ponta a pierdut alegerile în fața lui Klaus Iohannis. Poate că e o coincidență, dar poate că nu e.

Helmut Duckadam a recunoscut de mai multe ori că i-a cerut ajutor lui Victor Ponta pentru a rezolva ”problemele” pe care Becali le avea cu CSA Steaua București.

Unde sunt, așadar, cei care îl acuzau pe Talpan că e omul sistemului? Unde sunt cei care ne spuneau că politicul îi vrea răul lui Becali? Uitați aici dovada. Florin Talpan a luptat cu sistemul și a câștigat. Iar acum suferă din cauza asta, fiind atacat chiar de către sistem.

Mulțumim, Victor Ponta, că ne-ai arătat că Florin Talpan este fără dar și poate un erou și unul dintre tipii buni!