turul 4 al Cupei României Cupa României turul 3 turul 2 al Cupei României

Steaua București – CS Balotești, în turul 3 al Cupei României

Steaua București a aflat numele adversarului pe care îl va întâlni în turul trei al Cupei României. Săptămâna viitoare, marți sau miercuri, echipa noastră va juca împotriva celor de la CS Balotești, pentru un loc în Turul 4 al Cupei.

CS Balotești joacă în acest sezon în Liga 3. Anul trecut, echipa ilfoveană a jucat în Liga 2. A retrogradat însă, ocupând penultimul loc în campionat.

Pentru Steaua, meciul va fi unul dificil. Sau măcar mai dificil decât meciurile jucate până acum. CS Balotești are mai multă experiență și probabil și mai multă valoare decât Mostiștea Ulmu. Va fi un test foarte bun, care va ajuta să ne dăm seama unde stă echipa noastră.

În această vară, Steaua a jucat un amical cu CS Balotești. Băieții lui Oprița au câștigat cu 4-2. În ciuda scorului, adversarii ne-au pus probleme, mai ales în prima repriză. Rămâne de văzut cum se vor comporta într-un meci oficial, în Cupa României.

Noul sezon de Liga 4 va începe în această săptămână. Pentru Steaua, e foarte important să termine pe primul loc și să promoveze. Obiectivele din acest sezon sunt promovarea și un parcurs cât mai lung în Cupa României.