steaua - dinamo

Avancronică: Steaua București – Dinamo București

După ce a zdrobit o mare rivală în prima etapă, Steaua București se pregătește acum să o îngeuncheze pe a doua. De data asta e vorba de marea rivală, de eterna rivală, Dinamo București.

Echipa probabilă a Stelei:

22. Horia Iancu (Cpt.) – 17. Cosmin Mihai, 89. Ovidiu Morariu, 5. Sergiu Bactăr, 20. Marian Neagu – 30. Liviu Băjenaru, 8. Andrei Neagoe – 47. Alin Robu, 7. Florin Răsdan, 11. Andrei Antohi – 31. Robert Elek

La fel ca în sezoanele precedente, Dinamo nu pune prea mare preț pe turul de campionat. Câinii își doresc play-off-ul și promovarea, dar nu au de gând să cheltuiască prea mult. Astfel, echipa lui Badea va juca în tur cu jucători tineri, de la echipa de tineret. Apoi, în retur, vor încerca probabil să se întărească și să profite de ceea ce oferă play-off-ul Ligii 4.

Steaua nu trebuie însă să se culce pe o ureche. În Eternul Derby, poziția din campionat, forma de moment, banii sau obiectivele nu au contat niciodată. De altfel, în ultimele două sezoane, Dinamo ne-a pus probleme de câteva ori.

Chiar dacă sunt favoriți, băieții lui Oprița trebuie să înțeleagă că joacă un alt tip de meci, unul cu rădăcini adânc înfipte în istorie și pasiuni care depășesc granițele realității.

Steaua – Dinamo pe Steaua TV

Eternul Derby, Steaua București – Dinamo București, din Etapa 2 a Ligii 4, va avea loc sâmbătă, 31 august, de la ora 18:00, pe stadionul Juventus din Colentina. Meciul va fi transmis pe canalul de Youtube al clubului Steaua, Steaua TV.

De altfel, toate partidele Stelei din acest sezon vor putea fi urmărite pe Steaua TV. Anunțul a fost făcut chiar de către club, vineri, 30 agust.