Steaua București - Concordia Chiajna

Avancronică de Cupă: Steaua București – Concordia Chiajna

Miercuri, 11 septembrie, de la ora 16:30, Steaua București va juca cel mai important meci al toamnei. Pe stadionul celor de la ACS Berceni, din Berceni, băieții pregătiți de Oprița și Miu vor juca împotriva celor de la Concordia Chiajna. Miza este calificarea în șaisprezecimile Cupei României.

Echipa probabilă pentru meciul Steaua București – Concordia Chiajna

Steaua București: Horia IANCU – Marian NEAGU, Dorin CAPOTĂ, Sergiu Bactăr, Cosmin MIHAI – Marian NEAGOE, Liviu BĂJENARU, Rareș ENCEANU, Florin Răsdan – Robert ELEK, Andrei ANTOHI

Steaua București a avut un parcurs excelent până acum, în Cupa României. Echipa noastră a întrecut orice așteptări și a reușit să se califice până în turul 4. Aici, soarta i-a scos în față o echipă care joacă în Liga 2, Concordia Chiajna.

După șase etape, Concordia ocupă locul 10 în Liga 2. A strâns 10 puncte: 3 victorii, un egal, 2 înfrângeri. Foarte important, a marcat 6 goluri (medie de un gol pe meci) și a încasat 8 (mai mult de un gol pe meci). Această informație poate fi imporantă pentru Steaua. Concordia are o apărare poroasă și un atac destul de leneș. Steliștii, în schimb, au marcat foarte multe goluri în acest început de sezon și au încasat foarte puține. Moralul și forma pot face diferența în acest joc, unde loturile de jucători sunt de valori aproximativ egale. Fără să exagerăm, fotbaliști precum Răsdan, Băjenaru sau Antohi ar putea juca pentru Concordia, în Liga 2. Iar unii dintre ei chiar au jucat, fiind transferați de Steaua chiar de la viitorul său adversar din Cupa României.

În acest moment, Steaua – Concordia este cel mai important meci al sezonului pentru Steaua. Dacă vor trece de echipa ilfoveană, băieții lui Oprița vor trimite un mesaj puternic către toți cei care, prin acțiunile lor, au făcut rău Stelei. O calificare în șaisprezecimile Cupei va fi de asemenea un prim pas important către revenirea în vârful fotbalului românesc, acolo unde e locul Stelei.

Forza Steaua!