Steaua București - Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului

Avancronică: Steaua București – Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului

Sâmbătă, de la ora 15:00, Steaua va primi vizita unui rival adevărat. Chiar dacă Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului nu are un lot care să se apropie valoric de cel al Stelei, motivarea acestei echipe va fi maximă. Vom avea cu siguranță un război!

Echipa probabilă a Stelei pentru meciul cu Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului

22. Horia Iancu – 20. Marian Neagu, 5. Sergiu Bactăr, 89. Ovidiu Morariu, 17. Cosmin Mihai – 8. Andrei Neagoe, 30. Liviu Băjenaru, 10. Rareş Enceanu – 7. Florin Răsdan, 31. Robert Elek, 11. Andrei Antohi.

Steaua a încasat primul gol din acest sezon de abia etapa trecută, în victoria 6-1 cu Romprim. Echipa noastră este neînvinsă, are cel mai bun joc, cel mai bun atac și cea mai bună apărare. Este în acest moment favorită la promovare. Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului, în schimb, ocupă locul 6, un loc foarte bun pentru o echipă care anul trecut juca în Liga 5.

Despre Rapid FNG trebuie să spunem că nu este adevăartul Rapid. E o echipă a suporterilor trupei din Giulești, o echipă care își dorește să țină în viață spiritul Rapidului. Interesant e faptul că acești suporteri giuleșteni au refuzat să meargă alături de proiectul Academia Partid/FC R. De altfel, aceștia folosesc denumirea FC R când vorbesc despre respectiva echipă, nu denumirea Rapid, așa cum obișnuiește presa leneșă să folosească.

Astfel, putem să fim siguri că sâmbătă va fi război. Acești suporteri fanatici ai Rapidului își vor dori cu siguranță să bată Steaua. Va rămâne să vedem dacă vor și putea să facă asta.

Rapid FNG vine la meci cu suporteri

Prtida de sâmbătă va fi cu siguranță una specială. Și asta deoarece va fi prima partidă din acest sezon pe care Steaua o va juca acasă și la care se vor prezenta și fani ai echipei oaspete. Se pare că în jur de 200 de fani rapidiști vor fi prezenți la meci, pentru a-și susține favoriții.

Meciul Steaua – Rapid FNG este programat pentru sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 15:00. Acesta se va disputa pe stadionul din Berceni, pe care Steaua joacă meciurile de acasă, în acest tur de campionat.