steaua bucurești a promovat în liga 2 cs afumați steaua bucurești 1-2

Steaua București a promovat în Liga 2

Steaua București a promovat în Liga 2. Băieții lui Oprița au avut grijă să nu le ofere emoții suporterilor steliști în partida de la Afumați. Au deschis scorul rapid iar apoi s-au distrat!

Steaua București: 22. Raul Bălbărău – 18. George Călințaru, 4. Dean Beța, 55. Walace, 13. Adrian Ilie – 6. Mădălin Mihăescu, 8. Valentin Bărbulescu – 9. Emilian Pacionel, 11. Dragoș Huiban, 90. Alexandru Zaharia – 17. Philippe Nsiah

Rezerve: Ștefan Mușat – Antonio Vlad, Robert Neacșu, Sergiu Bactăr, Ovidiu Morariu, Rareș Enceanu, Florin Răsdan, Liviu Băjenaru, Bogdan Chipirliu

Antrenor: Daniel Oprița

Daniel Oprița e antrenor!

Sezonul fotbalistic 2020-2021 s-a încheiat. La fotbal, clubul nostru și-a îndeplinit toate obiectivele. Steaua București a promovat în Liga 2, a jucat frumos, a dominat de la început și până la sfârșit și le-a adus bucurie fanilor. Dacă luăm în considerare că e a doua promovare consecutivă(și trebuie să luăm în considerare acest aspect), putem să ne declarăm foarte mulțumiți de tot ceea ce s-a întâmplat.

Toate acestea sunt rezultatul muncii lui Daniel Oprița. El merită toate felicitările. A luat deciziile corecte, a făcut transferurile cele mai bune, a pregătit jucătorii, a pregătit meciurile, a făcut tot ceea ce trebuia să facă și chiar mai mult.

În acești doi ani, Daniel Oprița (39 ani) a demonstrat că e antrenor. Nu mai există semne de întrebare în ceea ce-l privește. Un specialist al promovărilor, un om obișnuit să lucreze sub presiune, Daniel Oprița a demonstrat că această meserie i se potrivește. Nu doar atât. A demonstrat că este unul dintre tinerii anternori români cu talent și cu mare potențial de creștere.

Ca steliști, ne dorim ca el să continue la Steaua. Îi cerem așadar conducerii clubului nostru să îi ofere un nou contract cât mai repede și să lucreze cu el pentru a pregăti promovarea în Liga 1.  

În anii următori, vom urmări cu plăcere cariera sa. Suntem siguri că va progresa în continuare și că va deveni un antrenor și mai bun. Ne-am bucura dacă ar crește alături de Steaua și dacă ar obține mari performanțe împreună!

CS Afumați – Steaua București

Meciul de la Afumați s-a jucat pentru că trebuia să se joace. Promovarea în Liga 2 a fost însă rezolvată încă de săptămâna trecută, când Steaua București a învins CS Afumați cu 2-0.

Pe o vreme ploioasă, nu foarte prietenoasă cu fotbalul, Steaua București a început în forță. I-a luat puternic pe afumățeni și, în minutul 3, a deschis scorul. A marcat George Călințaru, cu un lob superb, la vinclu, care i-a făcut pe suporterii afumățeni să regrete că nu au rămas acasă.

Cu 2-0 în tur și cu 1-0 pe tabelă, era clar pentru toată lumea că Steaua București a promovat în Liga 2. Spre cinstea lor, însă, afumățenii nu s-au prăbușit. Și-au jucat șansa și au muncit enorm, încercând să egaleze. Și chiar au reușit să egaleze, în minutul 45, când Adrian Popa a bătut defensiva stelistă și a înscris, după o lovitură liberă deviată.

În repriza secundă, Steaua a ținut cont de golul marcat de adversar. Băieții lui Oprița au câștigat posesia și au trecut la controlul partidei. În minutul 64, Steaua ar fi putut marca al doilea gol. Călințaru, într-o mare formă de joc, a recuperat o minge pe dreapta, a înaintat în centru și a tras cu stângul, portarul respingând cu greu mingea. Alte două bune ocazii steliste au venit în minutele 66 și 67, când Huiban și Walace l-au pus la muncă pe portarul afumățean.

Steaua a continuat să pună presiune și să atace. În minutul 77, Pacionel a înaintat cu mingea la picior și a fost faultat dur de Stângă. Arbitrul a scos direct cartonașul roșu pentru jucătorul afumățean, spre disperarea lui Mihai Stoichiță, prezent la meci și foarte supărat că Steaua București a promovat în Liga 2.

Steaua a continaut să preseze dar nu a forțat. Chiar și-așa, Super-Pacionel a mai reușit să obțină un penalty, în minutul 88. Tânărul atacant a furat mingea, a pus-o pe punctul cu var și a înscris. Sec, cu sânge rece, spre disperarea tuturor celor care urăsc Steaua.

Meciul CS Afumați – Steaua București s-a terminat cu scorul de 1-2, militarii ieșind învingători și din acest baraj pe care FRF l-a inventat special pentru ei.

Pacionel se bucură pentru golul marcat

Steaua București a promovat în Liga 2

Din păcate, suporterii steliști nu s-au putut bucura pe stadion, alături de echipă. Jandarmeria Ilfov a mobilizat zeci de jandarmi pentru acest meci, pentru a le interzice steliștilor accesul pe stadion. O măsură abuzivă și discriminatorie, care ar trebui pedepsită de cei aflați la conducerea acestei țări. O grămadă de bani publici au fost aruncați de pomană, doar ca niște cetățeni să nu poată urmări un meci de fotbal. 

În ciuda eforturilor anumitor personaje certate cu legea, Steaua București a promovat în Liga 2. În ciuda minciunilor din ”presă”, a abuzurilor jandarmeriei, a corupției de la FRF și a problemelor pe care le avem la nivel de conducere, Steaua București a promovat în Liga 2.

Prin Pipera și prin anumite studiouri TV, niște personaje penibile plâng în pumni de ciudă. Nouă nu ne pasă. Steaua București merge mai departe.

Sezonul fotbalistic 2020-2021 se încheie aici. Urmează o ”vacanță” de 2 luni și, în 31 iulie, începem din nou. Ne vedem de la 11:00, în fiecare sâmbătă, prieteni!

Forza Steaua!