csm slatina steaua bucurești 1-2

CSM Slatina – Steaua București, 1-2 (0-2)

Egalul din meciul Steaua – Metaloglobus i-a ambiționat pe jucătorii lui Daniel Oprița. Aceștia s-au prezentat la Slatina mai atenți și mai serioși, cel puțin în prima repriză. Drept urmare, Steaua București a învins CSM Slatina.

CSM Slatina: I. Pop – Mitran ( C-tin. Radu 50′), Sălcianu, M. Manea, Pisăru – D. Toma, M. Șerban (Trașcu 50′) – Dav. Oprescu, Doman (cpt.), Cr. Dinu – Al. Popovici (Neicu 50′)

Rezerve: Preduț – Gherghe, Al. Dinu, Necșulescu, Trancă, Leață

Antrenor: Daniel Oprescu

Steaua București: Dincă – St. Drăghici, Walace, Gugu, Corbu – Ad. Popa, Enceanu, Balgiu, Bodișteanu – Chunchukov (Şt. Pacionel 56′), Chipirliu (cpt.)

Rezerve: H. Iancu – Ad. Ilie, Măd. Mihăescu, Al. Sima, Em. Pacionel, Al. Sabău, D. Oroian, A. Trică

Antrenor: Daniel Oprița

O primă repriză foarte spectaculoasă

Programat într-o zi de luni, de la ora 12:30, meciul CSM Slatina – Steaua București a reușit totuși să atragă un număr neașteptat de mare de spectatori. Suporterii prezenți la stadion au venit să vadă un spectacol și fix asta au primit.

Prima repriză a avut de toate: faze spectaculoase, goluri de Champions League, intrări dure, joc ofensiv, direct pe poartă, dar și atmosferă de fotbal adevărat, atmosferă întreținută de suporterii steliști, prezenți în număr destul de mare în această deplasare.

Steaua a deschis scorul repede, în minutul 13, minut cu noroc pentru formația roș-albastră. Enceanu i-a pasat în centru lui Popa, aflat la 35 de metri de poarta lui Pop. Numărul 11 al Stelei nu a stat pe gânduri. Cum a primit mingea, a și tras o ghiulea la care portarul Slatinei nu a reușit să ajungă. CSM Slatina – Steaua București, 0-1.

Dar Steaua nu s-a oprit aici. A continuat să domine și să atace și, în cele din urmă, a marcat din nou. În minutul 24, Drăghici a înaintat către careul Slatinei, după o pasă primită de la Popa, a centrat în centru, de unde Chipirliu a trimis din prima, învingându-l din nou pe Pop. CSM Slatina – Steaua București, 0-2.

După golul 2, Steaua a ridicat piciorul de pe pedala de accelerație, dar a rămas în atac. A dominat și a mai avut ocazii, dar nu a mai marcat.

Relaxarea a apărut din nou, în a doua repriză

În repriza secundă, relaxarea a apărut din nou în jocul Stelei. Treptat, nu direct. Însă calitatea jocului Stelei a scăzut cu fiecare minut care a trecut. În minutul 70, în urma unei gafe a lui Mihăescu, care a pierdut o minge în propriul careu, Steaua a luat gol. A marcat Doman, cel mai bun jucător al celor de la Slatina. CSM Slatina – Steaua București, 1-2.

Din acest moment, căderea steliștilor s-a accentuat. Înțelegând că nu are nimic de pierdut, CSM Slatina s-a aruncat în atac și a mai reușit să amenințe poarta lui Dincă de câteva ori. Mai mult, în minutul 89, Drăghici a fost eliminat, după ce a primit al doilea galben.

Din fericire, CSM Slatina nu a reușit să profite. Nu a mai marcat. Meciul CSM Slatina – Steaua București s-a terminat cu victoria ”militarilor”. Sunt 3 puncte importante, câștigate pe terenul unei echipe incomode, care înainte e startul acestei etape ocupa locul 1 în campionat.