dinamo ddb steaua

Avancronică Etapa 6: Dinamo DDB – Steaua

Eternul Derby? Nu. Meci foarte important? Cu siguranță! Pentru Steaua București, victoria este singurul rezultat acceptat în partida cu Dinamo DDB. Și asta deoarece, în cazul unei victorii, nu se va întâmpla nimic. Însă, un rezultat slab cu câinii dedebiști va fi scuza perfectă pentru ca ziaricii să atace Steaua cum nu au atacat-o până acum. Iar articolele au fost scrise deja, dragi prieteni!

Cine este SC Dinamo 1948 SA aka Dinamo DDB

Foarte pe scurt, SC Dinamo 1948 SA, căreia noi o să îi spunem în continuare Dinamo DDB, este echivalentul dinamovist al Fcsbului. Vorbim despre un club înființat în 2001, care a mers până acolo încât a și înregistrat la OSIM marca FCDB.

E așadar anormal ca un stelist să considere că acest club este Dinamo București, club care joacă în Liga 3 în acest moment. Dinamo DDB este doar o clonă care a ajuns mai repede la sfârșitul existenței sale. Anul trecut, s-a făcut de rușine în Liga 1. A retrogradat. Ar fi trebuit să retrogradeze oricum mult mai repede, poate cu un an sau doi, însă clubul a fost ținut cu forța în Liga 1 de FRF și LPF.

Anul acesta, în Liga 2, Dinamo DDB tot nu se regăsește. Forma slabă de anul trecut continuă, deși echipa joacă acum într-o ligă mai slabă, cel puțin în teorie. După 5 etape de Liga 2, Dinamo DDB a strâns doar 6 puncte, având 2 victorii și 3 înfrângeri.

Săptămâna trecută, au reușit să bată Concordia, echipa de pe locul 17, foarte greu. Dinamo DDB a folosit cu clubul din Chiajna următoarea echipă:

Dinamo DDB: Dujmovic – Moura, Patriche (cpt.), Bena (Giafer 46′), Amzăr – Dudea, N. Roșu (Țone 90+3′) – Iglesias, Ghezali (Val. Lazăr 78′), Bordușanu – Al. D. Pop (Buhăescu 76′)

Rezerve neutilizate: Oncescu – Iul. Roșu, Bani, A. Șerban, Buleică

Antrenor: Ovidiu Burcă

Steaua e în creștere de formă

Steaua București a avut un meci greu etapa trecută, cu Poli Iași. A reușit însă să învingă, obținând a doua victorie consecutivă. Vestea bună e că și jocul echipei s-a îmbunătățit. Dacă vor juca vineri la fel cum au făcut-o cu Poli Iași, steliștii nu ar trebui să aibă probleme.

De pe locul 12, Dinamo DDB nu ar trebui să sperie Steaua. Asta nu înseamnă însă că noii câini trebuie subestimați. Din păcate, Steaua a pierdut prea de multe puncte în acest sezon cu echipe mult mai slabe. Totul din cauza lipsei de concentrare. Iar Dinamo DDB cu siguranță își dorește să câștige această partidă.

Chiar dacă nu vorbim despre Eternul Derby, meciul de vineri este unul foarte important pentru Steaua. Echipa noastră trebuie neapărat să câștige. Iar dacă o poate face la o diferență foarte mare de scor, e și mai bine.

Băieții lui Oprița trebuie să fie conștienți de faptul că dușmanii din presă abia așteaptă să vadă cum Steaua se încurcă cu Dinamo DDB. Un eșec i-ar descătușa. Ar ataca clubul nostru fără reținere și ar face din nou propagandă pentru FC Fcsb.

Pentru meciul cu Dinamo DDB, Steaua ar putea folosi următoarea formulă:

Steaua București: Dincă – St. Drăghici, Walace, Al. Sabău, Corbu – Ad. Popa, Bărbulescu (cpt.), Balgiu, Dr. Gheorghe, Bodișteanu – Chipirliu

Antrenor: Daniel Oprița

Meciul Dinamo DDB – Steaua București va avea loc vineri, 9 septembrie, de la ora 21:30. Partida se va juca pe Arena Națională și va fi transmisă pe Digi, Orange și Prima Sport.

Forza Steaua!