csc șelimbăr steaua

Avancronică Etapa 8: CSC 1599 Șelimbăr – Steaua

Sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 12:00, Steaua București joacă în deplasare la una din surprizele plăcute ale acestui sezon de Liga 2, CSC 1599 Șelimbăr. Echipa din județul Sibiu e pe locul 3 în Liga 2.

Steaua București are probleme. Jocul său lasă mult de dorit, fiind cu mult sub nivelul arătat de echipa condusă de Daniel Oprița anul trecut. E greu de înțeles de ce. Jucătorii au toate condițiile, sunt plătiți la zi și au parte de respectul și susținerea suporterilor. Din păcate, nu răspund cu aceeași monedă. Steaua s-a chinuit cu Dinamo DDB și s-a făcut de rușine în cele două meciuri jucate în Cupa României.

Problema cea mai mare e că echipa nu pare să vrea să își revină. Jocul slab nu e ceva nou. E același joc practicat de Steaua încă din startul sezonului, când a făcut egal cu Metaloglobus, echipa care e acum pe ultimul loc în Liga 2, cu exact 1 punct, cel obținut cu Steaua.

În weekend, la Șelimbăr, Steaua ar putea să piardă din nou. Echipa noastră a avut un meci foarte greu anul trecut, cu echipa sibiană. Atunci, a făcut 0-0, deși a jucat în Ghencea. Acum, nu doar că joacă în deplasare, dar întâlnește un adversar care a progresat mult de anul trecut. Asta în timp ce Steaua a regresat.

Șelimbăr are atitudine, Steaua nu

Ce face diferența între cele două echipe? Atitudinea. Fără a fi vreo mare echipă, la Șelimbăr se joacă fotbal. Jucătorii sunt fericiți că au un loc de muncă unde sunt plătiți pentru a juca fotbal și fix asta fac, joacă fotbal.

La Steaua, din păcate, nu vedem aceeași atitudine. În loc să fie recunoscători pentru norocul care a dat peste ei, jucătorii Stelei sunt cu gândurile în alte părți.

Ultimul meci jucat de CSC Șelimbăr a avut loc în Cupa României. Sibienii au pierdut acel meci cu 4-0, în fața celor de la Petrolul. Au folosit următorul prim 11:

Silveanu – Monea, Natea, Dandea, Tătar – Cărăruș, Curtean, Buzan, Manole – Ciocâlteu, Jordan

La Steaua, Oprița poate în sfârșit să folosească tot lotul. În meciul din Cupa României, a revenit Beța în primul 11. Nu e clar dacă va fi folosit și cu Șelimbăr. La Sibiu, echipa ar putea fi următoare:

Dincă – St. Drăghici, Walace, Al. Sabău, Ad. Ilie – Ad. Popa, Șt. Pacionel, Bărbulescu, Dr. Gheorghe – Chipirliu, Bodișteanu

Meciul CSC 1599 Șelimbăr – Steaua va avea loc sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 12:00. Va fi transmis pe Digi, Orange și Prima Sport.

Forza Steaua!