șelimbăr steaua

CSC 1599 Șelimbăr – Steaua București, 1-1 (0-1)

Meciul CSC 1599 Șelimbăr – Steaua București a fost o partidă modestă, între două echipe care nu au părut să își dorească foarte mult. Și nici nu au obținut foarte multe.

CSC 1599 Șelimbăr: Mitrovic – Arhirii, Dandea, R. Crișan, Riza – Al. Luca, Rob. Boboc – Oct. Ursu, Ciocâlteu, Raicea – Gele

Rezerve: Silveanu – Mir. Manole, Cărăruș, Curtean, D. Tătar, Tud. Man, Cîrstean, Buzan, Natea

Antrenor: Eugen Beza

Steaua București: Dincă – St. Drăghici, Beța, Al. Sabău, Ad. Ilie – Măd. Mihăescu – Ad. Popa (cpt.), Enceanu, Bodișteanu, Dr. Gheorghe – Chipirliu

Rezerve: H. Iancu – Bărbulescu, D. Oroian, Răducan, Gugu, Șt. Pacionel, Bustea, Balgiu, A. Trică

Antrenor: Daniel Oprița

Meciul a început leneș. Steaua a avut posesia, în timp ce CSC 1599 Șelimbăr a preferat să joace pe contre, chiar dacă a fost gazdă, stângând câteva ocazii. Numai că regula în fotbal spune că ocaziile se răzbună, așa că echipa care a deschis scorul a fost Steaua.

Golul a venit în minutul 29, nu dintr-o fază de joc, ci din inspirația lui Adi Popa. Mijlocașul stelist a lansat o rachetă de la 25 de metri, direct la colțul lung, fără șansă pentru portarul Șelimbărului.

Până la finalul primei reprize, Steaua ar mai fi putut marca un gol. Din păcate, Chipirliu a trimis în bară, din 14 metri, după un corner bătut de Popa.

Jocul Stelei s-a prăbușit în repriza secundă

Steaua nu a jucat strălucit în prima repriză, dar a controlat jocul, obligându-i pe cei de la Șelimbăr să steaua în jumătatea lor. Acest lucru s-a schimbat în a doua repriză. Steaua a pierdut controlul jocului aproape în totalitate. CSC 1599 Șelimbăr a profitat de ocazie. Sibienii au mutat jocul în jumătatea Stelei și au început să amenințe poarta lui Dincă.

Din fericire, portarul Stelei a fost foarte prezent în joc, reușind chiar să blocheze un gol ca și făcut, în minutul 60. În acel minut, Cîrstean a profitat de o gafă a lui Alexandru Sabău și a scăpat singur cu Dincă. Doar că duelul 1 la 1 a fost câștigat de portarul stelist.

În minutul 62, Drăghici a văzut al doilea galben, pentru un fault la marginea terenului, și a fost eliminat. A primit primul galben cu doar câteva minute înainte, în minutul 49.

Chiar și așa, până în minutul 85, a părut că Steaua poate controla jocul. Până în minutul 85. Atunci, după un corner bătut de un jucător sibian, Dincă, foarte bun până atunci, a scăpat mingea în spate. Aceasta a ajuns la Ciocâlteu, care a înscris cel mai ușor gol din cariera sa.

S-a terminat 1-1. Un nou rezultat rușinos pentru Steaua, unul care prelungește criza în care se află echipa noastră în acest sezon.