steaua bucuresti v.k. soccer 6-1

Cupa Romaniei: Steaua Bucuresti – V.K. Soccer, 6-1 (2-0)

Steaua a jucat astazi al doilea meci din acest sezon al Cupei Romaniei. Cu o echipa schimbata in totalitate, fara titularii obisnuiti, baietii lui Ion Ion s-au impus in fata echipei V.K. Soccer, pe care au invins-o cu scorul de 6-1.

Antrenorul Ion Ion a trimis in teren urmatorul 11:

1. Claudiu Chiș – 6. Mihai Lolescu, 17. Robert Chivu, 23. Sergiu Chirilă, 5. Eduard Radu – 19. Alin Turbatu, 18. Adrian Dorobanțu, 15. Mihai Olaru, 26. Răzvan Zeciu – 11. Junior Măcriș, 28. Alexandru Izvoranu

Din pacate, pentru ca meciul cu V.K. Soccer a fost programat la o ora nepotrivita, ora 14.00, intr-o zi de marti, la stadion au fost prezenti in jur de 300 de spectatori, cu mult sub cifrele cu care ne-am obisnuit pana acum. Insa acestia au avut grija sa aduca cu ei pasiunea pentru culori, lucru care i-a ajutat sa creeze o atmosfera frumoasa, cum nu intalnesti la acest nivel sau chiar la unul aflat cu o treapta sau doua mai sus.

Meciul a inceput greu pentru tinerii stelisti, care au jucat pentru prima data in aceasta formula. Insa baietii nostri au reusit sa treaca peste ziua de marti, peste ora nepotrivita, peste tot, si sa deschida scorul in minutul 35, prin  mijlocasul Alin Turbatu. Pana la pauza, stelistii au mai inscris o data, prin Mihai Lolescu, in minutul 42. Astfel, Steaua a intrat la cabine avand un avantaj confortabil pe tabela.



O vorba veche din fotbal spune ca 2-0 este scorul cel mai periculos. Astazi, stelistii nostri au tinut cont de ea. Imediat dupa startul reprizei secunde, acestia au dus scorul la 3-0, pentru a fi siguri ca meciul s-a terminat si ca victoria le apartine in totalitate. Al treilea gol al partidei a fost marcat de Rares Popa, in minutul 51. Acelasi Popa a realizat dubla dupa numai 4 minute.

V.K. Soccer a reusit sa inscrie golul de onoare, ducand tabela la 4-1, insa finalul de meci le-a apartinut tot stelistilor. Acestia au mai punctat de doua ori, prin Claudiu Zamfirescu, in minutul 82, si Giovani Petcu, minutul 87. Meciul Steaua Bucuresti – V.K. Soccer s-a terminat cu scorul de 6-1, iar stelistii trec in etapa urmatoare a Cupei Romaniei.

Steaua Bucuresti – V.K. Soccer, 6-1

Pentru Steaua au marcat: Turbatu(min.35), Lolescu(min. 42), Popa(min. 51 si 55), Zamfirescu(min. 82) si Petcu(min. 87)