acs berceni steaua bucuresti mentalitate

Amical – ACS Berceni – Steaua Bucuresti, 0-5(0-2)

Un nou meci amical, o noua victima pentru Steaua Bucuresti. Baietii lui Marius Lacatus au trecut fara probleme, cu 5-0, si de ACS Berceni.

Steaua Bucuresti: 1. Horia Iancu — 3. Claudiu Zamfirescu, 24. Cristian Jitaru, 4. Ștefan Pădureț, 23. Alexandru Ogică – 8. Mihai Olaru, 6. Alexandru Aldea, 7.Vlad Nițu, 26. Alexandru Mărgărit, 11. Daniel Tîrnăcop, 9.Cătălin Mirea

Au mai jucat si: Claudiu Chiș, Alin Iordache, Bogdan Sitaru, Adrian Vîlcea, Ghiță Constantinescu, Florin Răsdan, Alin Robu, Adi Ilie, Alin Predescu.

Steaua a deschis scorul in minutul 29, prin tanarul Vlad Nitu, fotbalist promovat de la U19. Acesta a avut evolutii foarte bune in amicalele din aceasta vara. Prin golul marcat azi, dar si prin cele 2 marcate in weekend, cu FC Academia Rapid Regal, Nitu i-a transmis lui Lacatus un mesaj foarte clar: „Poti conta pe mine! Pot juca la prima echipa!” Si nu e exclus sa il vedem titular in urmatorul sezon.

Pana la pauza, Steaua a mai reusit sa marcheze un gol, prin Catalin Mirea. Acesta a inscris in minutul 34.

Dupa pauza, Steaua a ridicat piciorul de pe pedala de acceleratie. Totusi, pe finalul meciului, golurile au inceput sa curga din nou. Noul venit, Alin Robu, a marcat o dubla in minutele 73 si 89, iar Predescu si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor. Golgeterul Stelei a inscris in minutul 83.

Steaua a trecut cu succes si peste acest test, cu ACS Berceni. Mai urmeaza un ultim amical, cu FC Voluntari 2. Acesta va avea loc vineri, in data de 17 august, in Ghencea.