Steaua Bucuresti A.S. Tricolor

Avancronica: Steaua București – A.S. Tricolor

Etapa a saptea din acest sezon al Ligii a IV-a va aduce in Ghencea echipa care ocupa in acest moment locul 5 in campionat, A.S. Tricolor Fotbal Club 1914. Pentru stelistii, acesta va fi primul meci al sezonului, care se va juca sambata, acasa.

Sa ne cunoastem adversarul: A.S. Tricolor Fotbal Club 1914

Intreaga tara stie deja ca, in Liga a IV-a bucuresteana joaca in acest sezon mai multe echipe de traditie din fotbalul romanesc. O astfel de echipa este si A.S. Tricolor, care pretinde ca e continuatoarea echipei cu acelasi nume, infiintata in 1914.

Asadar, sambata, 7 octombrie, stelistii vor da piept cu cea mai veche echipa de fotbal din Bucuresti. A.S. Tricolor se mandreste cu cateva performante importante. Echipa a castigat Cupa Jean Luca Paul-Niculescu de doua ori, in 1920 si 1921. Conform paginii de Facebook a echipei, castigarea acestei cupe este echivalenta cu castigarea titlului national in prezent. De asemenea, A.S. Tricolor a mai castigat si Cupa Maior Aviator Zorileanu, in 1921. Aceasta este similara cu Cupa Romaniei de azi.

In 1926, A.S. Tricolor a fuzionat cu o alta echipa din zona Obor, Unirea. A rezultat, astfel, Unirea Tricolor, echipa care, dupa instaurarea regimului comunist, a fuzionat cu Ciocanul, pentru a da nastere marilor nostri rivali, Dinamo Bucuresti.



Clubul A.S. Tricolor a fost reinfiintat in 2015, la initiativa Cristian Costandachi si a mai multor fosti sportivi dinamovisti. Sezonul trecut, echipa a terminat pe locul 7, cu 13 victorii, 2 egaluri si 13 infrangeri. In acest sezon, A.S. Tricolor a obtinut 4 victoriii si 2 infrangeri, reusiind sa inscrie 14 goluri si sa primeasca 11.

Echipa probabila a Stelei

Desi Steaua a jucat in aceasta saptamana in Cupa Romaniei, impotriva echipei V.K. Soccer, antrenorul Ion Ion i-a odihnit pe toti titularii obisnuiti. Putem, astfel, sa ne asteptam la acelasi prim 11 folosit si pana acum in toate meciurile din campionat:

22. Iancu (cpt.) – 2. Butoi, 4. Paduret, 20. Sitaru, 3. Grigore – 8.Curt, 16.Vilcea, 21.Constantinescu – 10. Predescu, 9. Mirea, 25. Zamfirescu

Meciul va avea loc sambata, 7 octombrie, de la ora 15.00, pe terenul 5 din Complexul Sportiv Steaua.

Forza Steaua!