DNA baboia frf

Putin DNA ajuta la insanatosirea fotbalului

Ani intregi, FRF a inchis ochii atunci cand a fost vorba de coruptie in fotbal. Totul, pana acum. Ce s-a intamplat de a avut loc aceasta schimbare? Nimic special, doar trei litere: DNA.

Recent, procurorii DNA au inceput sa cerceteze mizeriile care au loc la federatie. Si pentru ca oamenii din fotbalul romanesc traiesc dupa motto-ul „radem, glumim, dar nu mergem la inchisoare”, la FRF a inceput sa se faca treaba.

Daca pana acum nimeni nu dadea doi bani pe abuzurile care au loc an de an la AMFB, situatia s-a schimbat. FRF a sarit asupra fratiorului mai mic si nu oricum, ci direct la jugulara. Vizat e Claudiu Baboia, care recent a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru dare de mita si aranjarea unor meciuri. In ciuda acestei condamnari, Baboia a continuat sa lucreze linistit la AMFB. Si poate ca ar fi lucrat si azi, daca domnul colonel Talpan nu l-ar fi filmat la fata locului si, cel mai important, daca DNA nu isi indrepta privirea catre FRF.

Regulile fotbalului romanesc au fost facute de baieti destepti, ca sa fie incalcate de baieti destepti. Asadar nimeni nu s-a mirat cand Baboia si-a continuat activitatea in fotbalul romanesc, desi fusese condamnat pentru fapte de coruptie savarsite in acelasi fotbal romanesc. Ei bine, o sa fiti mirati acum.

DNA baboia frf

FRF i-a facut plangere lui Baboia la Comisia de Disciplina si Etica. Un termen in acest caz vom avea chiar saptamana viitoare, in data de 11. Desi nu avem foarte multe informatii, e greu de crezut ca va fi analizat altceva decat faptul ca Baboia a aranjat meciuri. Si cum baiatul smecher de la AMFB si-a recunoscut faptele in fata judecatorilor (a primit condamnare cu suspendare pentru asta), cred ca putem sa ii spunem inca de pe acum „la revedere”. Baboia va fi catapultat cu siguranta din fotbalul romanesc, poate permanent. Si merita in totaliate acest lucru. Sa speram doar ca nu va fi singurul care va plati.

DNA va ajuta si Steaua

Aparitia DNA-ului in aceasta ecuatie reprezinta un noroc imens pentru Steaua. La porunca partidului, AMFB a ignorat legile si si-a batut joc de Steaua, ajutand pe fata Academia Rapid. Intre timp, acest razboi a ajuns la FRF, care va judeca recursul Stelei in data de 10 iulie. Cu DNA-ul prezent chiar la ei in casa, e greu de crezut ca baietii de la federatie vor avea curajul sa faca aceleasi abuzuri pe care le-au facut si cei de la AMFB.

Faptul ca au sarit acum asupra lui Baboia, care, fie vorba intre noi, e fix zero in fotbalul romanesc, demonstreaza ca federalii nu vor scandaluri. Si cu siguranta nu vor dori un scandal atat de mare precum cel pe care l-ar produce chiar incalcarea unei legi a statului. Academia Rapid nu a avut si inca nu are personalitate juridica. Nu a putut si inca nu poate semna contracte cu nimeni. Daca FRF le va da castig de cauza, va comite un abuz, va incalca legile si le va pune pe tava procurorilor DNA o noua dovada ca Burleanu si ai lui sunt cat se poate de vinovati.

Pregatiti-va asadar sampaniile. Sunt sanse foarte mari ca, pe 10 iulie, sa sarbatorim!