Steaua București - Progresul 2005

Avancronică: Steaua București – Progresul 2005

După câteva meciuri mai ușoare, Steaua se pregătește să dea din nou piept cu un adversar dificil. Miercuri, 27 martie, în Ghencea va veni Progresul 2005, echipa de pe locul 4.

Progresul 2005 e una din echipele care s-a întărit serios în această pauză competițională. În lotul lor se regăsesc câțiva jucători care, de-a lungul timpului, au prins meciuri în primele 2 ligi, unii dintre ei reușind chiar să câștige Liga 1. E vorba de mijlocașul Răzvan Pădurețu și fundașul Epaminonda Nicu. Antrenor este fostul rapidist, Valentin Negru. În acest retur, Progresul 2005 a avut un parcurs foarte bun, câștigând 3 din cele 4 meciuri disputate până acum. Au fost învinși doar de Carmen, la fel ca Steaua.

Astfel, e de așteptat ca Steaua să aibă un meci dificil. Etapa precedentă a fost una excelentă pentru Progresul 2005, aceștia reușind să se apropie la 3 puncte de locul 2 și la un singur punct de locul 3. Așadar, vor dori victoria. Chiar și așa, băieții lui Lăcătuș sunt favoriți și sunt obligați să câștige cele 3 puncte.

Florin Răsdan va reveni în primul 11, pentru meciul cu Progresul 2005

Golgeterul Stelei din acest sezon, mijlocașul ofensiv Florin Răsdan, a fost odihnit etapa trecută. Acesta nu a jucat deloc în victoria cu AS Romprim. Va fi, cu siguranță, arma secretă a Stelei.

Din păcate, e puțin probabil ca Lăcătuș să îl folosească în această etapă intermediară pe Marius Pena, atacantul pe care echipa noastră l-a transferat săptămâna trecută. Nu e imposibil ca acesta să joace, dar e puțin probabil. Mai degrabă, Marius Lăcătuș va trimite în teren unsprezecele cel mai de încredere:

Horia Iancu – Alin Iordache, Stefan Paduret, Radu Stoica, Lucas – Ghiță Constantinescu, Adrian Vîlcea – Alexandru Margarit, Florin Rasdan, Alin Predescu – Alin Robu

Meciul Steaua – Progresul 2005 va avea loc în complexul sportiv Steaua, miercuri, de la ora 15.00. Prețul unui bilet este de 10 lei. Va fi interesant de văzut dacă în Ghencea vor veni și suporterii Progresului.

Meciul din tur a fost de departe cel mai frumos al acestui sezon de Liga 4. Progresul 2005 s-a organizat impecabil, în tribunele stadionului lor având loc atât proprii suporteri (câteva sute la număr), cât și peste 1000 de suporterii steliști.