steaua liberă

[Video] Drept la replică – Răzvan Deaconu

Răzvan Deaconu este fotbalistul Victoriei București, care l-a lovit pe Cosmin Mihai cu pumnii, în ultima etapă. Deoarece am scris despre el și despre misterul din jurul numelui său, acesta ne-a contactat recent și ne-a cerut un drept la replică. Am fost de acord.

Cei care nu sunt la curent cu povestea, în meciul din etapa precedentă, meci câștigat de Steaua, unul dintre mijlocașii steliști a fost lovit cu pumnii de către un adversar. Cosmin Mihai s-a ales cu fractură la pomete și a fost dus la spital. De partea cealaltă, Răzvan Deaconu, agresorul, a fost dus la poliție pentru a da declarații.

Căutând să aflăm informații despre acest fotbalist, pentru a înțelege ce l-a putut face să îl atace și să îl lovească pe Cosmin Mihai, am aflat că a jucat și la alte echipe din Liga 4, dar cu un alt nume, Răzvan Ferăstrău. Ni s-a părut ciudat. Și pentru că pe foaia de joc a Victoriei nu a apărut niciun Ferăstrău, ni s-a părut că avem de-a face cu un al doilea caz Muscalu, adică folosirea într-un meci oficial a unui fotbalist netrecut pe foaia de joc.

Am discutat despre acest ”mister” într-una din emisiunile noastre, de pe Youtube. Răzvan Deaconu a ascultat emisiunea, ne-a contactat și a cerut un drept la replică. Am fost de acord și am făcut un interviu cu el, pentru a afla de ce l-a atacat pe Cosmin Mihai, dar și în speranța că alți fotbaliști colerici vor învăța din acest incident și nu vor accidenta alți steliști pe viitor.

În interviul pe care îl puteți urmări mai jos, Răzvan Deaconu ne lămurește cum stau treburile cu numele lui. Înainte de toate, însă, acesta le cere lui Cosmin Mihai și suporterilor steliști să îi ierte ieșirea nervoasă.

Interviu cu Răzvan Deaconu pe canalul nostru de Youtube

În urma acestui interviu, trageți singuri concluziile. Povestea e una întortocheată și nu putem decât să sperăm că mijlocașul nostru, Cosmin Mihai, își va reveni cât mai repede și că, în meciurile următoare, adversarii vor avea o atitudine fair-play și vor juca fotbal, nu alte sporturi de contact.