steaua bucurești afc asalt

Avancronică: Steaua București – AFC Asalt

A mai trecut un an și iată că finalul sezonului e din nou aici. Marți, 21 mai, Steaua București va disputa ultima etapă a sezonului regulat. Adversarul este AFC Asalt.

Deși rezultatul nu mai conta, în meciul din penultima etapă, împotriva celor de la Comprest GIM, Lăcătuș a trimis în teren un prim 11 cu mulți titulari obișnuiți. Din fericire, niciunul nu s-a accidentat. Chiar mai mult, Steaua a câștigat partida, dominând-o de la început, până la sfărșit.

Echipa probabilă contra celor de la AFC Asalt

Și dacă au fost folosiți titulari în penultima etapă, cel mai probabil vor fi folosiți și în ultima.

Steaua București: 22.Horia Iancu (Cpt.) – 5.Alin Iordache, 20.Bogdan Sitaru, 15. Florin Stoica, 2.Victor Manu – 16. Adrian Vîlcea, 21.Ghiță Constantinescu – 26. Alexandru Mărgărit, 7.Florin Răsdan, 6.Lucas Caetano – 9.Matheus

După 29 etape, Steaua ocupă locul 1 în campionat. A câștigat 27 de meciuri și a făcut un egal, cu Dinamo, în tur, pierzând doar o singură dată, contra celor de la Carmen. Echipa noastră a strâns în total 82 de puncte. A înscris 184 de goluri și a primit doar 5. Are de departe cel mai bun atac și cea mai bună apărare.

Aceste statistici ne vor fi de folos în următoarea fază, cea a play-off-ului. Acolo, Steaua va întâlni Progresul 2005, Dinamo București și Carmen București. Echipa noastră va intra în play-off cu 3 puncte. Carmen va avea 2, iar, dacă nu vor exista surprize în ultima etapă, Progresul 2005 va intra cu un punct, iar Dinamo cu 0 puncte.

Primul meci din play-off va fi împotriva ”câinilor”, pe 27 mai. Va urma meciul cu Progresul 2005, pe 30 mai, iar duminică, 2 iunie, Steaua va întâlni Carmen, în ceea ce va fi, probabil, lupta finală pentru calificarea la barajul de promovare. Toate meciurile se vor desfășura pe stadionul Sportului Studențesc, din Regie.

Meciul Steaua București – AFC Asalt, contând pentru etapa cu numărul 30 a sezonului 2018-2019 din Liga 4, va avea loc în data de 21 mai, de la ora 18:00. Partida se va juca pe terenul 5, din complexul sportiv Steaua.

play-off liga 4